Páros, mérkőzés

2023. augusztus 16. 06:40

A Bencsik famíliában vastag arcbőrre volt szükség.

2023. augusztus 16. 06:40
Hegyi Iván
Hegyi Iván
Népszava

Bencsik Gábor, a legendás Bencsik testvérpár egyik fele – a másik Bencsik András – ezt tudta írni arról, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpool többi labdarúgójával együtt letérdelt a Chelsea-vel vívott bajnoki szezonnyitó előtt: »Nem tehetnek róla, ahogyan azok sem tehettek róla, akiknek itt, Magyarországon negyven éven át kellett énekelniük az Internacionálét, be kellett lépniük a KISZ-be, és csöndben kellett maradniuk, amikor a szónok azt mondta, hogy éljen a szovjet–magyar barátság.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bencsik Gábor

Facebook

Idézőjel

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos megkezdték angliai futball-pályafutásukat. Térdeléssel.

E kommentárhoz a Bencsik famíliában vastag arcbőrre volt szükség.

Bencsik András ugyanis a Népszabadság 1986. november 22-én megjelent számában – mondom, a Népszabadságban, amelynek párt- és társadalompolitikai rovatában belülről próbálta bomlasztani a rendszert – a következőket tette közzé mindjárt a harmadik oldalon: »A Magyar–Szovjet Baráti Társaságnak jól körülhatárolható, fontos szerep jut a magyar közéletben. A társaság az MSZMP céljainak szellemében tevékenykedő, a párt politikájának megvalósulását segítő, széles tömegbázisra épülő olyan politikai tömegmozgalom, amelynek munkájában áldozatkész, a magyar–szovjet barátságot felelősségteljes elkötelezettséggel, önzetlenül szolgáló tisztségviselők, társadalmi munkások népes tábora vesz részt.«

B. A. (Buzgó Aláfúró) csak annyiban nem tagadja meg önmagát, hogy ma is lelkes híve a magyar–orosz barátságnak. Függetlenül attól, hogy a háborús bűnös Putyin gyilkos hadjáratot folytat Ukrajna ellen.

Gábor testvér meg arról papol: »A futballisták tudják, hogy ez az egész hazugság, a térdelés nem bátor kiállás, hanem ellenkezőleg, megalkuvás.«

Ahogyan Szijjártó Péter megkapta Szergej Lavrov kollégától a Barátság Érdemrendet, úgy Bencsik Gábor is számíthat a térdszalagrendre.

»Szegény fiúk« – zárta sorait. Jobb nekem sem jut eszembe.”

Nyitókép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. január 05. 19:15
A Bencsikek médiagarázdaságában súlyosan felelősek Bayer Zsolt Sajtóklub, és a Hír TV vezetői!
llnnhegyi
2024. január 05. 19:11
Valóban rongálják az MJK-t. A Hír TV és Bayer Zsolt is súlyosan felelősek a Bencsikek médiagarázdaságában!! Némely kormánybeli is nyomja őket. Például a tegnapi Demokratában!
PeterWeber
2023. augusztus 17. 11:42
Sz@rházi vagy, Hegyi! Mindig is az voltál...
Hangillat
2023. augusztus 17. 07:32
Hegyi-beszéd a baromfi udvaron lévő dombról az udvaronctól. Pol-sportos mi-a-nép-szava rittyentés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!