Dollármédiáék szerint Kubatov belerúgott a Népszabadság egykori munkatársaiba

2023. október 09. 18:21

Nem rúgott ő senkibe, csupán fáj nekik az igazság.

2023. október 09. 18:21
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A 444-nél is elgurult a gyógyszer. Dollármédiáék szerint Kubatov belerúgott a Népszabadság egykori munkatársaiba. 

Nem rúgott ő senkibe, csupán fáj nekik az igazság, hogy hiába siránkoznak diktatórikus elnyomásért, a valóság, hogy élnek és dolgoznak, mint Marci Hevesen, ráadásul zsírosabbnál zsírosabb pozíciókban.

Érdemes végig olvasni az »elnyomottak« listáját:
»Murányi András egykori főszerkesztő a Párbeszéd kommunikációs igazgatója és Karácsony Gergely sportügyi főtanácsadója lett. 
Gergely Márton, Murányi egyik helyettese a dollármédia egyik zászlóshajójához, a HVG-hez igazolt át, ahol jelenleg a hetilap felelős szerkesztőjeként tevékenykedik. Pető Péter pedig a 24.hu főszerkesztője lett.«

Na pontosan ezért nem szabad elhinni nekik semmit!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kubatov Gábor

Facebook

Idézőjel

Természetesen a lap bezárása után annak korábbi vezetőit azonnal zsíros állásokkal halmozta el a baloldal.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. október 10. 13:21
Kötter kutya! Már megint magyarázkodtok , ezt értitek, meg hogy hogyan kell lopni! Te rühes rubeljobbágy! Most vonyíthatsz köcsög , van miért! Mennyi az infláció ártány szopó? Ja!!!!!!!!!!!!
Dorset Naga
2023. október 10. 12:49
A Murányi volt az aki elütötte a biciklist és cserben hagyta?
ekeke1
2023. október 10. 08:21
A Szabad Néppel ahogy a Magyar Hírlap, 168 Óra, origo stb korábbi eseteiben: az eftársak ezeket is elkúrták. Az eftársaknak addig "diktál a piac", ha az állami pénzből tömik. Ha ez valamiért elakad, az eftársaknak annyi, robert maxwelltől kocsi ilonán át szélesig, szabad népes alapítványtól pecináig, spéderen , simicskán át tart az útjuk. Egy prominens ballibát láttam aki nyilvánosan is megtámogatott egy médiumot: puch lászló néhai mszp-s pártpénztárnokot, aki a simon gábor-szerű ausztriai pénzekből egy millliárdot áldozott a népszaga megmentésére. Majd egy év és eladta az egész vircxsaftot a leisztinger-tüttő kata-féle kombónak... De a többiek, altus luxemburgtól kezdve..soha. Hogy állnak ma: egy vallási szekta tulajdonában van az ellenzéki tévéjük..Mikor kormányon voltak, a D209 nagyképűen közölte: " ha a jobboldalnak tévé kell, vegyen magának". Megfogadták a tanácsát:vettek maguknak. Az mszmp jogutódai eladogatták a szabad népet(is), oszt ma is óbégatnak hogy odalett..
FeketeFehér
2023. október 10. 03:49
Bakker, azt azért pontosan tudjuk, hogy a fidesz lepacsizta Pecinával, hogy jó pénzért megveszik a mediaworksöt, ha Pecina felszámolja a népszabit. 7 éve volt. Tökre érdektelen. Ilyen fideszes sunyiságból azóta volt még ezer másik. Unalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!