Kedves amerikai baloldal, itt, több mint ezer éve, mi vagyunk itthon

2024. március 27. 06:02

Nincs szükségünk export ideológiákra, főleg nem szélsőbalos, világmegváltó, felforgató tanokra.

2024. március 27. 06:02
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Török Péter/Facebook

„Már elnézést kedves amerikai baloldal, de itt, több mint ezer éve, mi vagyunk itthon. Mi választjuk a vezetőinket és mi határozzuk meg, hogy milyen etikai elvek szerint élünk. Meg van a magunkhoz való eszünk, nincs szükségünk export ideológiákra, főleg nem szélsőbalos, világmegváltó, felforgató tanokra. Otthon tessék okoskodni!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 28. 12:00
Lebombáztátok a Szabolcs utcai lakásunkat, rohadjon le a faszod!
Lajoss
2024. március 27. 21:22
Biczitomi,a NER fizetett,kitüntetett propagandistája 🤮🤮🤮
Tommaso
2024. március 27. 11:06
Az orbán-troll Fegyenc8-nak töriből, érvelésből és politikából ból is KARÓ Viszont hazugságból, rezsimseggnyalásból és törihamisitásból - JELES.
Tommaso
2024. március 27. 11:02
A ruszki ( s a kinai) érdekeknek a magyar nemzet érdekei elé helyezésével ORBÁN nemcsak a magyar népet, hanem az ország szövetségeseit is elárulta. A megfélemlitett és/vagy félrevezetett magyar nép több, mint fele kussol, de az USA és a 30 szövetséges ország nyiltan kritizálja az Orbán-rezsimet. Nagy kár, hogy Orbán 2006-os fegyveres államcsinykisérletekor nem szólaltak meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!