Gyerekdallal kínozták a rabokat egy oklahomai börtönben

2021. november 08. 10:23

A vád szerint három fogvatartottnak kellett órákon keresztül, hatalmas hangerővel hallgatnia a Baby Sharkot.

2021. november 08. 10:23
null

Volt elítéltek egy csoportja polgári keresetet nyújtott be az Oklahoma megyei hatóságok ellen, azt állítva, hogy

a börtönben azzal kínozták őket, hogy a Baby Shark című gyerekdalt kellett hallgatniuk

– számolt be a CBS cikkére-re hivatkozva az Index. A lap szerint tavaly két börtönőrt és felettesüket már megvádolták ugyanezzel egy büntetőügyben.

Guantanamón metált használtak a foglyok megtörésére

A három férfi azt állítja, hogy a két őr rendszeresen kivitte őket a zárkáikból, és hátrabilincselt kézzel állva órákon keresztül hatalmas hangerővel a Baby Sharkot kellett hallgatniuk. A kereset szerint ez a cselekedet a „kínzással egyenértékű”. Ezt azzal is próbálják bizonyítani, hogy

Guantanamón köztudottan metálzenét használtak az iraki foglyok megtörésére,

és egy tudományos kutatást is idéztek arról, hogy miért különösen irritáló a Baby Shark, főként akkor, ha többször egymás után hallgatják.

Nyitókép: YouTube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. január 13. 20:34
Kivancsisagbol belehallgattam. Te atyauristen, ez rohadtul debil!
röviden
2021. november 09. 07:31
Nem az a főbűn, hogy kínoztak vele, de ez a dalocska ráadásul a hagyomáyos családmodellt népszerűsíti. Például kirekesztően nem tér ki a szivárványcsaládban élő cápákra.
Teréz A Piréz
2021. november 08. 18:47
Ezt minden szülő végigéli, csak a kínzóeszköz változik. Nálunk a Buborék együttes végtelenített változata volt, amivel büntettek bennünket.
Mátyás01
2021. november 08. 17:01
A CIA az MK Ultra projectben kísérletezett ezzel, igaz ott lsd-t és elektrosokkot is alkalmaztak mellé. Igazi fejlett demokráciához méltóan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!