Hét holttestet találtak egy szexuális bűnöző birtokán Oklahomában

2023. május 02. 08:07

Köztük két eltűnt tini lányét, valamint a szexuális bűnözőét.

2023. május 02. 08:07
null

Hét ember holttestét, köztük egy 14 és 16 éves eltűnt tini lányét találták meg rendőrök hétfőn Oklahoma vidéki részén egy elítélt szexuális bűnöző birtokán. A hatóságok a holttesteket egy Henryetta közelében lévő birtokon találták meg, egy körülbelül 6000 lakosú városban, amely Oklahoma Citytől mintegy 145 kilométerre keletre fekszik, és ahol a szexuális bűnöző, Jesse McFadden élt. A 14 éves Ivy Webster és a 16 éves Brittany Brewer után kutattak, miután a hatóságok hétfőn korábban sárga riasztást adtak ki.

A hatóságok szerint a másik öt holttest a szexuális bűnöző és annak családja volt.

A hatóságok hétfőn korábban eltűnt és veszélyeztetett személyekre vonatkozó figyelmeztetést adtak ki Ivy és Brittany számára. Az oklahomai autópálya-rendőrség hétfő délután törölte a figyelmeztetést.

A tizenéveseket állítólag Jesse McFaddennel látták utazni, aki szerepelt az állami szexuális bűnözői nyilvántartásban. McFadden-t 2003-ban első fokon nemi erőszakért ítélték el, és 2020 októberében szabadult az Oklahomai Büntetés-végrehajtási Minisztérium börtönnyilvántartása szerint. A bírósági feljegyzések szerint McFaddennek hétfőn kellett volna megjelennie a bíróságon, hogy megkezdődjön az esküdtszéki tárgyalás a kiskorúakkal való szexuális kapcsolatra való felbujtás és gyermekpornográfia birtoklása vádjával.

Brittany a McFadden családdal töltötte a hétvégét, mondta az apja az egyik helyi tévének. Vasárnap este kellett volna hazatérnie, de soha többé nem ért haza.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. május 02. 09:27
De nincsennek pedofilok....
istvanpeter
2023. május 02. 09:23
Ezt akarják legalizálni!
wadcutter
2023. május 02. 08:33
Brittany apja is megéri a pénzét. Tudtával a lánya egy nemrég szabadult szexuális bűnőzőnél töltötte a hétvégét. Szerencsétlen gyerek lehetett, ha ilyen hülye apja volt.
nempolitizálok
2023. május 02. 08:30
Hangos libsi lehet ez is. A libsi vagy tolvaj, vagy pedofil, vagy mindkettő. Az összes szexuális bünöző libsiként közeledik a fiatalokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!