Zelenszkij nagyon lelkes, hogy F-16-osokat kaphat

2023. augusztus 21. 10:40

Hollandia után Dániába is elutazott, hogy megköszönje az odaígért repülőgépeket.

2023. augusztus 21. 10:40

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Hollandia után Dániába is ellátogatott, hogy megköszönje az országnak az F-16-os repülőgépeket, amelyeket Kijevnek ígértek – írja a Sky News.

Ezt is ajánljuk a témában

Az elnök Koppenhágában találkozott az ottani parlament tagjaival.

Zelenszkij, aki régóta követeli a vadászgépeket, hétfő reggeli beszédében a dán fővárosban azt mondta:

„Azért vagyunk itt, hogy személyesen köszönetet mondjunk. Köszönjük mindannyiuknak, hogy segítettek nekünk a szabadságért folytatott nehéz harcban. amelyet Oroszország hozott a földünkre.”

Jakob Ellemann-Jensen dán védelmi miniszter tegnap azt nyilatkozta: „Büszkeséggel tölt el, hogy Dánia Hollandiával együtt F-16-os vadászgépeket adományoz Ukrajna szabadságharcához Oroszország és annak értelmetlen agressziója ellen.”

Nyitókép: Volodimir Zelenszkij Twitter-oldala

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. augusztus 22. 01:04
Én is szívesen megajándékoznám a zongoristát, adnák egy kötelet, hogy arra akasszák.
alenka
2023. augusztus 21. 18:32
Lelkes: vajon mitől?.... A holland cuki cucctol?.....
nemecsek-3
2023. augusztus 21. 13:10
Zs-t eddig is hatósugáron kívül látni. Ez a fajta beszari típus, szerintem a fronvonali látogatását is studióból közvetítették, legutolsó sorban sem szándéka ukrajnáért adni életét. Nem hiszem, hogy baja lesz. Ha itt az idő el fog tünni a milliárdjaival valami kies vidékén a világnak, Az oroszok nem hiszem, hogy foglalkozni fognak a likvidálásával ha nem akar továbbra is pattogni.
rocktoberi-2
2023. augusztus 21. 12:17
Persze. Pár napos hír, hogy a britek majd kiképeznek 6 ukrán hullajelöltet a jövőben. Vagy az már nem számít, hogy ezek a gépek mikor lesznek bevethetőek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!