Van-e különbség az eddigi ellenzéki „Orbán takarodj”, és az újonnan megfogalmazódó új ellenzéki „Orbán takarodj” között?

2024. április 28. 08:56

Ismerjük a mondást: ha ketten mondják ugyanazt, az meglehet, nem ugyanaz.

2024. április 28. 08:56
Csizmadia  Ervin
Csizmadia Ervin
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Szerintem van egy érdekes kérdés a mostani új politikai helyzetben. Az, hogy van-e különbség az eddigi ellenzéki »Orbán takarodj«, és az újonnan megfogalmazódó új ellenzéki »Orbán takarodj« között. Aki ezzel a kérdéssel kezdi, az jó úton jár. Merthogy az elmúlt években elemzők légiói kritizálták az eddigi ellenzéket pusztán ezért a mondatért. Mármint, hogy csak ez a mondat van. Az egész mostani helyzetnek ez a mondat tehát a kiváltója. Persze lehet, hogy majd Magyar Péter se mond nagyon másik mondatot. De ismerjük a mondást: ha ketten mondják ugyanazt, az meglehet, nem ugyanaz.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-81
2024. május 11. 22:56
🍓 ️ ­I­­­g­­­a­z­i n­­­i­­­m­f­o­­­m­­­á­­­n­­­i­­á­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
tapir32
2024. április 29. 19:00
Sorosék Gyurcsányt lecserélik Magyar Péterre. Gyurcsány rossz befektetés volt! Magyar Pétert ugyanazok fizetik akik, MZP-t és Gyurcsányt fizették! Magyar Péter Takarodj! NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR HAJRÁ ALEXANDRA!
llnnhegyi
2024. április 29. 07:04
10 évismétlésre ítélem CsP-t. Az esze megállt. "F9 Frissítés!"
falus-i
2024. április 28. 23:01
Csizmadia Ervin (magyar?) politológus, egyetemi docens. Mindent össze és széttanult eddigi rövid élete során és most megint előhozakodik a nagyságával és kérdez. Azt kérdezi 2024. áprilisának végén, van-e különbség egy 15 évvel ezelőtti Orbán takarodj és a mostani, a #nyúlfej által kiabált Orbán takarodj között. Hát nem mondom, és ezek, az ilyenek a progresszív ellenzék, ezek az ellenfelek, várható, hogy a Csunderlik nevű faszkalap is nyög egyet. De egy pillanat, van a nép is, az istenadta nép, akit megint megvezetnek, megetetnek és, mivel elhülyített és ugyan van mit ennie, azért csak zabálna valamit, Jajj nem is tudom mit, de úgy ennék valamit... Hát megkapja most a desszertet, meg! So it goes...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!