Ez igen: évi ötven milliós fizetéskiegészítést tesz zsebre Guy Verhofstadt

2024. május 11. 20:03

A politikus szóvivője szerint „semmilyen összeférhetetlenség nincs mindebben. Guy számára mindig is a politika a legfontosabb.”

2024. május 11. 20:03
null

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency/ AFP

Hatalmas összegeket, több mint évi 50 millió forintot zsebel be Guy Verhofstadt, a Renew Europe európai parlamenti frakció képviselője. Az Euronews a Transparency International jelentése alapján számolt be arról,  hogy Verhofstadt EP-képviselői fizetése mellett közel akkora összeget – 132 ezer eurót – vesz fel különböző cégek menedzsmentjében elfoglalt pozícióiban, csak a Planet First Partners nevű befektetési alap tanácsadójaként havi 5000 eurót vesz föl.  

Ezzel Verhofstadt a brüsszeli képviselők közül a hetedik legnagyobb bevételre tesz szert a mellékes jövedelmével.

Az Euronews megkereste a belga képviselőt is, szóvivője ennyit felelt:

Semmilyen összeférhetetlenség nincs mindebben. Guy számára mindig is a politika a legfontosabb.” 

 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2024. május 12. 21:20
Ennyiért a mi fityiszes “honatyáink”ki nem nyitnák a szemüket reggelente.
falcatus-2
2024. május 12. 14:09
"évi 50 millió forintot zsebel be Guy Verhofstadt, a Renew Europe európai parlamenti frakció képviselője.." Ebbe a frakcióba tartozik a két, bukás előtt álló momentumos "hrivnyánk" is ...zsák a foltját...
atti64
2024. május 12. 11:24
ÉN INKÁBB LÁMPAVASRA HUZNÁM A PATKÁNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CirmoS
2024. május 12. 11:16
A fotón látható pofa a drog és a pusztító libsi ideológia együttes eredménye! Az idegsokkos rángatózás ( lásd még CseKKati ) szintén, csak azt a fotó nem tudja bemutatni, de az EP-ben a felszólalásoknál láthattuk! Ezeket az elmebeteg korcsokat, Verho, CseKK és hasonlók, kéretik a zártosztályon lekötözve tartani, utána jöhet az altató...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!