Orbán alól kimegy a talaj, Magyarországon hanyatlik a vallás, Horthy egy bohóc volt – nagyot ment a vezető francia lap

2024. április 28. 07:16

A Le Figaro magyar tudósítója a CPAC legutóbbi, Millenáris Parkban megtartott gyűlését elemezte.

2024. április 28. 07:16

Nyitókép: Mátrai Dávid

„Miközben egész Európát elárasztja a liberális progresszív ideológia, itt csodával határos módon egy konzervatív szigetet találnak. Üdvözöljük önöket a másság földjén” – idézte a Le Figaro Orbán Viktort, aki így köszöntötte külföldi vendégeit a CPAC legutóbbi, Millenáris Parkban megtartott gyűlésén. Egy Albert Kornél nevű szerző a lap hasábjain azt fejtegeti, hogy 

A kormány megtiltotta a biológiai nem megváltozatását az anyakönyvi hivatalokban, tilos lett a homoszexualitást kiskorúak számára bemutatni, és szó sincs arról, hogy az azonos nemű párok összeházasodhassanak” 

Majd úgy folytatja: Ha azonban a CPAC wokebusterei kilépnek a „no woke zone” kényelmi zónájukból, akkor egy olyan fővárost fedezhetnek fel, amely valósággal lubickol az azt irányító szociálliberális és zöld baloldaliak liberalizmusában, és 

egy olyan magyar társadalmat tapasztalnak, amely egyre nyitottabb és egyértelműen szembemegy vezetője parancsaival.

Egy szekularizált társadalmat, ahol a vallás ereje rohamosan csökken, ahol a termékenység nagyon alacsony szinten stagnál, ahol a homoszexualitás egyre elfogadottabb, és ahol a külföldre távozott magyarok százezreit fokozatosan ázsiai munkavállalók váltják fel. Hogy Orbán Viktor áll egy anti-Woke Magyarország élén állna? Miért ne, hiszen Horthy Miklós is egy flotta nélküli ország tengernagya volt – fejtegeti ironikus hangon a lap magyarországi tudósítója.

*

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 376 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. május 02. 13:42
"A kormány megtiltotta a biológiai nem megváltozatását az anyakönyvi hivatalokban" Előfizetős a figaro.fr, de ha ez nem félrefordítás, hanem tényleg ezt írták, akkor 🤣🤣🤣!
Nemkellnév
2024. április 30. 16:56
Bárki bármit mond, az ember nem isten. Isten az ember álma, aki annyival jobb nála, hogy hiteles. Ezután gondolkodjunk el azokon, akik a politizálás szavának védelmében éldegélnek rajtunk....
tetx
2024. április 29. 00:17
A cikkei alapján úgy nézem valami Orbán fóbiás nyomorult kis senkiházi lesz ez.
kovsa
2024. április 28. 19:27
"A kormány megtiltotta a biológiai nem megváltoztatását az anyakönyvi hivatalokban, tilos lett a homoszexualitást kiskorúak számára bemutatni, és szó sincs arról, hogy az azonos nemű párok összeházasodhassanak” Azért olyan szép, amikor a valóságtagadás ilyen szép példáját mutatja be egy "újságíró". "megtiltotta a biológiai nem megváltoztatását" - Nem, nem tiltotta meg senki, LEHETETLEN. A biológia akadályozza meg. "a homoszexualitást kiskorúak számára bemutatni" - Bemutatni szabad. El lehet mondani, hogy a homoszexualitás egy természetellenes állapot. Előfordul emberekkel, de nem jó és mindenkinek tartózkodnia kell tőle. A hamis propagálása TILOS. És ez jól van így! "azonos nemű párok összeházasodhassanak” - azonos neműek állhatnak párba, de az soha nem lesz házasság. Ezt a definíciót a különböző neműek szerződésére alkalmazzuk. És ez már mindig így lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!