Felvételt hirdet a Szent Ignác Szakkollégium

2013. március 13. 09:54

Egyetemisták és érettségiző középiskolások jelentkezését várja a Palotanegyedben működő, intézményfüggetlen katolikus szakkollégium.

2013. március 13. 09:54

2013-ban is felvételt hirdet a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium. Nyitott, érdeklődő és tenni akaró, egyetemre készülő érettségizők vagy már egyetemisták jelentkezését várják, akik szeretnének egyetemi életük alatt egy elkötelezett és összetartó csapattal együtt dolgozni, tanulni és kikapcsolódni. A Palotanegyedben, a Horánszky utcában található szakkollégiumba bármilyen felsőoktatási intézmény hallgatói jelentkezhetnek.

A felvételi két lépcsőből áll. Az írásbeli jelentkezés beküldési határideje: 2013. április 2. éjfél. A szóbeli fordulóra április 25. és 28. között kerül sor. A jelentkezéssel kapcsolatos részletes tájékoztató és jelentkezési lap innen tölthető le

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!