Téglafalba csapódott: brutális véget ért az elszabadult autós gyorshajtása Kaposváron (VIDEÓ)

2024. január 25. 15:52

A térfigyelő kamerák mindent rögzítettek.

2024. január 25. 15:52
null

A helyszínelők baleset okozása és a közúti közlekedés szabályainak sorozatos megszegése miatt indítottak eljárást egy 21 éves zimányi férfival szemben. A sofőr január 23-án este egy VW Golf személyautóval Kaposvár belvárosában haladt. A közlekedési központhoz érve túl nagy sebességgel érkezett a kanyarba, elveszítette uralmát a gépjármű felett, majd egy téglafalnak csapódott. 

Az autóvezető a biztonsági övét sem használta, utasával együtt könnyebb sérüléseket szenvedtek, a mentősök mindkettőjüket kórházba szállították.

A fiatal járművezető a nedves útburkolathoz mérten rosszul megválasztott sebességével, valamint további felelőtlen döntéseinek sorozatával önmaga és a többi közlekedő életét, testi épségét egyaránt veszélyeztette. Csak a szerencsén múlott, hogy a téglafal előtti járdán akkor nem tartózkodtak gyalogosok. A rendőrök a helyszínen elvették a forgalmi engedélyét, és kezdeményezték, hogy a sofőrt tiltsák el az autóvezetéstől.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. január 25. 17:27
a jobb szélén a gázpedált minden faszkalap megtalálja...
Ugandai Bubu
2024. január 25. 16:43
Indul a tv2 szintje felé konvergálás...
altercat1
2024. január 25. 16:01
Faszfej...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!