Amerikai újságíró: Orbán Balázs feltörekvő sztár lett Amerikában

2023. április 27. 16:46

Az amerikai The Spectator újságírója Tucker Carlsonról szóló cikkében részletesen kitért a volt műsorvezető magyar kormányhoz fűződő viszonyára is.

2023. április 27. 16:46
null

Jacob Heilbrunn azt írja, Carlson egyik újítása az volt, hogy készített néhány magyar epizódot a műsorához, amelyekkel segített

„meggyőzni több amerikai konzervatívot is arról, hogy a magyar kormány mintaként szolgálhat Amerika számára”.

Leírja, hogy Carlson többek között a családi értékekről és a bevándorlásról készített hosszú interjút Orbán Viktorral, egyik utolsó vendége pedig Orbán Balázs volt, akit a Fox műsorvezetője úgy jellemzett, mint „az egyik legokosabb ember, aki valaha politikáról beszélt”. Heilbrunn szerint Orbán Balázs az USA-ban „feltörekvő sztár lett”, és számos konzervatív találkozón és rendezvényen szerepelt Amerikában.

 

Nyitókép: Facebook/Orbán Balázs

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. április 27. 19:31
Lári fári.. köztudott hogy a moslékok Che Atka , Hülyeházy.. stb próféták előtt térdel az egész világ
MorbusHungaricus
2023. április 27. 19:15
A Spectator nem amerikai lap, hanem brit.
Igenpersze
2023. április 27. 19:13
Jacob, dejsz' ez zsido!! Nalunk meg tombol az antiszemitizmus:)
korona.2.0
2023. április 27. 19:10
Orbán Balázs világában élünk. Orbán Balázs EGY HATALMAS ÉSZ ! Nagyszerű gondolkodó ! Az amcsik mást nem tehetnek, ha élni akarnak, minthogy teljesen átveszik Orbán Balázs társadalom tudományi irányadásait. Örülök, hogy ilyen filozófusunk van és KÖSZÖNÖM BALÁZS AZT AZ ÓRIÁSI MUNKÁT, AMIT VÉGZEL ! TOVÁBBI SIKEREKET, mert az emberiséget megmérgezték, bolonddá tették az "új világrend"-et kieszelő mill-milliárdosai, akiknek az ember csak eszköz és nem számít, ha meghal !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!