A magyar jogállamiság köszöni szépen, jól van!

2021. november 03. 08:51

Mi tényekkel támasztjuk alá, hogy Magyarország tiszteletben tartja az emberi jogok érvényesülését.

2021. november 03. 08:51
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Kedden Genfben volt terítéken a magyar jogállamiság, ami a nemzetközi álhírkeltések ellenére köszöni szépen, jól van!  A tegnapi nap folyamán került sor az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában Magyarország harmadik időszakos egyetemes emberi jogi felülvizsgálatára. A magyar delegáció részéről az Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára bemutatta:

  • az áldozatsegítés;
  • az igazságszolgáltatás digitalizációja;
  • a gyermekek jogai;
  • valamint családok helyzete terén elért eredményeinket.

A nemzetközi rágalomhadjárat homályos aggályokon alapuló kritikáival szemben mi tényekkel támasztjuk alá, hogy Magyarország messzemenően tiszteletben tartja és előmozdítja az emberi jogok érvényesülését, különös tekintettel az egyenlő bánásmód követelményére.

Hangot adtunk azon meggyőződésünknek, hogy csakis a konstruktív, kölcsönös tiszteleten alapuló, a tagállamok nemzeti hagyományait tiszteletben tartó párbeszéd vezethet eredményre a jogállamiság, demokrácia és emberi jogok előmozdítása terén!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. november 03. 18:24
Az "EURÓPAIMARXISA-ÚNIÓNAK" éppen ez a baja! hogy túlságosan is jól van a "Magyar jogállamiság" ÉPPEN EZÉRT AKARJÁK AKÁR 50%-al is megváltoztatni a 2/3-ados TÖRVÉNYEKET!... Mert akkor őnekik "mégjobb jogállam lenne Magyarország"...
Pipas 3
2021. november 03. 11:03
Kedves Judit: kitartást és sok bölcsességet kívánok, az aljasságot terjesztőkkel szembeni küzdelmeihez!
certus
2021. november 03. 10:17
Donáth Anna, a Momentum liberális EP-képviselője beismerte: ami a jogállamiságot illeti „sajnos a Fidesznek és Varga Juditnak - aki a jog nyelvén érvel - igaza van”.
Kompenzátor
2021. november 03. 10:13
"Mi tényekkel támasztjuk alá, hogy Magyarország tiszteletben tartja az emberi jogok érvényesülését." Kivéve amikor egymás után következő turnusokban oltásra köteleznek szépen lassan mindenkit, annak ellenére hogy a covid-oltás nyilvánvalóan szart sem ér. Izraelben már a harmadik kör is végigment majdnem a teljes lakosságon, mégis több náluk a fertőzött mint olyan országokban ahol az oltottság a 10%-ot sem éri el. Eközben Japán és India megoldotta a problémát ivermectinnel, más országok, mint Norvégia pedig bejelentették hogy szarnak az egész hercehurcára, visszasorolták a covidot egyszerű influenzának. Nálunk mégis kötelező a pánik meg a vakcinázás. Röhej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!