1956/2006

2021. október 23. 15:21

És nem szakad Gyurcsányra az ég.

2021. október 23. 15:21
Kontra
Facebook

„Egy Gyurcsány Ferenc nevű véleményvezér a Facebookon védi a védhetetlent, maszatol, azt írja: »Szólnék! Itt van 1956. Rákosi világa. Oroszok. Petőfi kör. Nagy Imre, Maléter meg a többiek. Munkástanácsok. Sinkovits, Darvas. Meg a haza, benne a magyar nép.«

1956-ban ott volt még az elvtársak élén Apró Antal, Gyurcsányné nagyapja, aki »fasiszta csőcseléknek« nevezte az ‘56-os pesti srácokat. Aki személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be az Országgyűlésben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a »nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának« nevezett. Az MSZMP KB határozata alapján ezen érdemeiért a budapesti Szemlőhegy utcában kiutalták részére a nagypolgári Lovassy-Stürmer orvoscsalád volt villájának nagyobbik lakrészét. Ebben a villában lakik ma Gyurcsány Ferenc, Apró Antal lányának a veje, innen intézi a szózatait arról, hogy 2006-ban »A nemes lázadás találkozott a törvénytelen és a törvényes erőszakkal. Ez utóbbi jogszerű és jogsértő formájával egyaránt«.

2006-ban egy Gyurcsány Ferenc nevű miniszterelnök tudtával és parancsára azonosító nélküli erőszakszervezeti egységek vertek bárkit, lőttek mindenkire, aki az útjukba került. Ezt nevezi egy Gyurcsány Ferenc nevű ellenzéki vezér ma a törvényes erőszak jogsértő formájának. Ami után a törvényes erőszak jogsértő formáját levezénylő rendőrkapitányt egy Gyurcsány Ferenc nevű akkori miniszterelnök ki is tüntetett.

És nem szakad rá az ég.

Neduddki”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. október 24. 14:23
kádárapródögeit is kihagyta .
Kanmacska
2021. október 24. 00:34
Jav: ezt fogom tenni
Akitlosz
2021. október 23. 22:07
Már megint egy olyan cikk, amiben nincsen benne az, amire a címe utal. Már megint én számolok a cikkíró helyett: 1956/2006=0,9750747756729811
Performan
2021. október 23. 21:44
"2006-ban egy Gyurcsány Ferenc nevű miniszterelnök tudtával és parancsára azonosító nélküli erőszakszervezeti egységek vertek bárkit, lőttek mindenkire, aki az útjukba került." Vegyük ehhez hozzá, hogy ugyanezen Gyurcsány szerint a rendőrök brutálisan megtámadták Ahmed Hamed hordáját 2015-ben! Annyira torz az ürge agya, hogy a békés magyar emberek véresre verését törvényes akciónak képes nevezni, miközben a passzív rendőröket kövekkel dobáló arab csőcseléket szegény áldozatoknak. Csak azért, mert az egyik "szegény" arab, a másik "kurva" magyar. De mindannyian tudjuk, hogy emögött sem meggyőződés, hanem a magyargyűlölő nagyhatalmaknak való kényszeres megfelelés áll. Hisz pár évvel korábban, amikor még más volt az ukáz, ugyanazokat az arabokat békés focistaként is leterroristázta! Szerintem senki sem ismer a környezetében ilyen jellemtelen embert! Sőt még a múltban is nehéz hozzá hasonlót találni, hisz még Rákosi is csak kiscserkész lehetne mellette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!