Hoppá: lencsevégre kapták a volt olasz kommunista főtitkárt, amint épp parfümöt lopkod a reptéren

2024. április 27. 14:02

A 74 éves Piero Fassino a szórakozottságával védekezett, de az alkalmazottakat ez nem hatotta meg.

2024. április 27. 14:02
Ramos, Soraya Rodriguez; Fassino, Piero; Rasmussen, Poul Nyrup; Monks, John;  Gyurcsány Ferenc; Gurmai Zita; Bosselini, Enrico

Nyitókép forrása: Bruzák Noémi (MTI)

 

Lopáson kapták – újfent – Piero Fassinót, az olasz Demokrata Párt képviselőjét, egykori torinói nagykövetet, volt igazságügy-minisztert, a kommunista utódpárt főtitkárát – ő pedig sajtóperrel fenyeget, mert szerinte csak a média akarja lejáratni. 

Előtte azért megpróbálta a szórakozottságára kenni azt, hogy egy laza ötvenezer forintos Chanel Chance parfümmel a zsebében akart távozni a fiumucinói reptér boltjából, „természetesen” fizetés nélkül. 

A Corriere szerint a reptéri bolt alkalmazottjai már kétszer is rajtakapták a 74 éves urat azon, hogy olyan tárgyak vannak nála, amik éppenséggel nem az övéi.  De akkor beérték azzal, hogy „utólag” fizetett – most azonban feljelentést tettek, az ügyben az ügyészség jár majd el.

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2024. április 30. 12:37
A kiöregedett antifások majd ugyan ezt fogják csinálni. :)
Ehetős Odó
2024. április 27. 22:42
Csak elkommunizálta. Azt hitte, hogy Krasznaja Moszkva.
irmag2
2024. április 27. 22:18
Nálunk Gyurcsánynak van ilyen szaga, bolgár asszonyostul!
Akitlosz
2024. április 27. 19:59
Kleptomániás lehet. Akinek sok pénze van mégis lopkod olyan dolgokat, amelyekre szüksége sincsen ő a lopás élvezetéért csinálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!