Nem csak a fiatalsága múlt el, hanem a demokratasága is – válasz Deutsch Tamásnak

2017. február 21. 16:47

Deutsch Tamást csak addig a pillanatig érdekelte az olimpiai rendezés, amíg az emberek feje fölött tudtak volna dönteni arról. Az embereket nem merték és a jelek szerint most sem merik megkérdezni ezek a demokraták.

2017. február 21. 16:47
Ikotity István
Reflektor

„A több mint negyedmillió aláíró minden bizonnyal azért nem akar olimpiát, mert felmérte, hogy a projekt kapcsán milyen irtózatos pénzeket lopnának ki belőle. 

Done.

És azért is, mert a kormánypártok gondolkodás nélkül cserbenhagyták a jóakaratú emberek közös ügyét: az oktatást és az egészségügyet.

Done.

Deutsch Tamást csak addig a pillanatig érdekelte az olimpiai rendezés, amíg az emberek feje fölött tudtak volna dönteni arról. Az embereket nem merték és a jelek szerint most sem merik megkérdezni ezek a demokraták.

Done.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla
2017. február 21. 21:22
> milyen irtózatos pénzeket lopnának ki belőle Akik majd 2024-ben hatalmon lesznek... Tegyuk hozza. Vagy a T. cikkiro mar most tudja, akkor ki vezeti majd az orszagot? Esetleg a 6-os lotto eheti szamait?
áfonya
2017. február 21. 20:46
Külföldi sajtó: Orbánnak lett igaza a migránsválsággal kapcsolatban. http://pestisracok.hu/kulfoldi-sajto-orbannak-lett-igaza-migransvalsaggal-kapcsolatban/
áfonya
2017. február 21. 20:43
Tegnap a fél ország kidühöngte magát azon, hogy az Arany Medve-díjas Enyedi Ildikót félelemmel tölti el, ami Magyarországon történik. Ma kiderült, hogy a diktatúra oly mértékű, Enyedi filmjének producere Demszky Gábor jobbkeze, az SZDSZ pénztárosa, Mesterházy Ernő volt. .....Ez a figura ma producerként bábáskodhat egy fél milliárdos állami projektnél. Engem inkább ez tölt el félelemmel. Hogy 7 évvel a balliberálisok összeomlása után ezek a figurák még mindig döglégyként repdesnek rá az állami forrásokra. Ezzel egyidőben pedig diktatúráról magyaráznak bármelyik külföldi tévé-rádió mikrofonjába. Demszky titkos tanácsadója bábáskodott a diktatúrát kiáltó Enyedi Ildikó filmjénél. És azt tudták ki volt Enyedi filmjének a producere? Mesterházy Ernő. Mesterházy Ernőről azt érdemes tudni, hogy nem hivatalosan az SZDSZ nevű országromboló alakulatnak volt a pénztárosa. Egyben Demszky Gábor jobbkezeként is tevékenykedett. Amolyan titkos tanácsadó volt, a Főpolgármesteri Hivatalban még névtáblája sem volt. Emellett jó kapcsolatokat tartott fenn Gyurcsány Ferenc titokminiszterével, Szilvásy Györggyel is, az ebből fakadó előnyöket az olvasó fantáziájára bízom. Később pedig városházi források szerint valójában Hagyó Miklós és Mesterházy Ernő működtették a fővárost. Ez olyannyira jól sikerült, hogy Mesterházynak egy villára is összejött Bali (!!) szigetén. Ha ez nem lenne elég, Mesterházy Ernő ellen költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt folyik nyomozás. http://spiler.blog.hu/2017/02/21/demszky_titkos_tanacsadoja_babaskodott_a_diktaturat_kialto_enyedi_ildiko_filmjenel?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
áfonya
2017. február 21. 20:38
Felminősítette Magyarország államadósi besorolását a Japan Credit Rating Agency (JCRA) japán hitelminősítő. Nos elvtársak van kérdés???? Újabb hitelminősítő intézet szavazott bizalmat a magyar gazdaságnak. http://888.hu/article-ujabb-hitelminosito-intezett-szavazott-bizalmat-a-magyar-gazdasagnak/?source=share
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!