Fél éves leszek

2012. május 21. 09:30

Nem vagyok született tehetség, se újságíró, de szeretem a jó borokat és szeretek írni is. És hogy van, aki elolvassa - az élet ajándéka.

2012. május 21. 09:30
Élet és bor
hvg.hu

„A blog címe Élet És Bor. Szóval nem csak borokról írok, nem csak borokról akarok írni. Emberből vagyok, vannak gondolataim az élet más területeivel kapcsolatban is, amelyeket bizonyosok esetekben hozzá tudom szőni a borbeszámolóimhoz. Ilyenkor ezt meg is teszem, meg is fogom tenni. Ez lehet egyszerű élettörténet, de ha vannak jó ételötleteim, akkor azt sem fogom véka alá rejteni. Mert a borhoz enni szükséges olykor, és nagyon izgalmas és érdekes dolog a borok ételekhez történő párosítása. Filmekkel, élethelyzetekkel, barátokkal, zenékkel sem más a helyzet. Szabadabban, nyitottabban, kötetlenül kívánok írni, talán még jobban is, mint eddig. Meglátjuk, sikerül-e.

Úgy érzem,  kimunkáltabban írok most, mint hat hónapja. Gazdagodott az ismeretem, a szókincsem, nőtt a hátam mögött lévő tapasztalatok száma, egyedül a pénztárcám vékonyabb- ez van. Én most jónak érzem az irányt, és nem bántam meg, hogy belevágtam, hogy az én blogom is kiveszi a részét az internetes nyüzsgésből. Őszintén mondom, jóleső érzéssel tölt el. A jövőben igyekszek több optimizmust csempészni a blogra, mert szükség van. Jómagam nem azért fizetek ki egy borért vaskosabb mennyiségű összeget, hogy utána jól elküldjem a fenébe az egészet. Örömöt, élvezetet keresek, nem céltáblát, amire a mérgezett nyílvesszőimet lőhetem. Írtam ilyen cikkeket - sokszor elfogott a hevület. Nem bántam meg, de igyekszek inkább optimista és derűlátó maradni. (...)

A jövőben tehát maradok, leszek, és csinálom, amit eddig is, remélem, hogy még sok-sok hat hónapon keresztül. Meglátjuk, mi lesz. Nem vagyok született tehetség, se újságíró, de szeretem a jó borokat és szeretek írni is. És hogy van, aki elolvassa- az élet ajándéka. Ennyi ajándék nekem elég is a hat hónapért, se több, se kevesebb. Hogy jó-e ez az irány, azt nyugodtan válaszolják meg Önök.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!