„Verhofstadt a népem szégyene, elnézést kérek miatta!” – üzente hazánknak a belga EP-képviselő

2024. április 28. 07:35

Gerolf Annemans szerint Verhofstadt egy fanatikus és megszállott emberré vált, aki az EU hatalmával akar létrehozni egy birodalmat a semmiből.

2024. április 28. 07:35
null

(Nyitókép: YouTube-képernyőfotó)

Gerolf Annemans belga EP-képviselő is a CPAC Hungary csütörtökön elkezdődött rendezvényének vendége volt, a Magyar Nemzet  hosszabb interjút is készített vele. Annemans elmondta, mi a véleménye arról, hogy Európa jelenlegi vezetői folyamatosan büntetik hazánkat a nekünk jogosan járó anyagi források visszatartásával. 

Mi nem akarjuk azt, hogy akár csak egy tagállamot is azért büntessenek, mert jobboldalibb identitású a politikája, 

és így az Európai Unióval szembemegy. Mi mindennek ellene szavaztunk, amit az uniós parlament elfogadott” – fogalmazott a politikus, aki egyúttal Guy Verhofstadt tevékenységéért is bocsánatot kért: „Ő a Flamand Liberális Pártot flamand érdekekért kiálló pártként indította, megígérve Flandriát a flamandoknak.

Most egy olyan, a szovjetekre legjobban hasonlító, centrista, különösen fanatikus és megszállott emberré vált, 

aki az Európai Unió hatalmával létre akar hozni egy birodalmat a semmiből. A maastrichti szerződés ratifikálásáig a flamandoknak előnyös volt az európai gazdasági együttműködés, ami aztán átalakult egy szovjetszerű, központosított birodalmi állammá, aminek mielőbb véget kell vetni. Elnézést kérek mindenért, amit Verhofstadt tett, ő az én népem szégyene!” – fejtette ki Annemans.

A politikus arról is beszélt, hogy a háború megítélése kapcsán osztja Orbán Viktor véleményét, ő is a béke pártján áll.

Úgy véli, a mai háborús légkör, ami nemcsak az Európai Parlamentben, hanem az Európai Unióban is tapasztalható, az 1914-es atmoszférára hasonlít, amikor egy szörnyű világégés jött létre a háborús hisztériából, illetve abból, hogy nem vigyáztak a békére.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-81
2024. május 11. 22:56
🍓 ️ ­­I­g­a­z­­i n­­­i­­m­­f­­­o­­m­á­­n­­i­­á­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
szabadabb
2024. április 28. 21:55
szegény hódoknak is ég a pofájuk miatta :D
békalepcse2.0
2024. április 28. 13:21
Ez a fogtündér az emberiség szágyene. Szekunder szégyenem van miatta.
karakter-2
2024. április 28. 12:48
A népnek ehhez semmi köze, te barom liberális állat, őt ugyanis nem kérdezitek meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!