Orbán Viktor váratlanul elmondta a véleményét Magyar Péter állításairól

2024. március 23. 21:46

„Kormányzati ügyekkel foglalkozom, tévésorozatokkal nem foglalkozom. Minden jót maguknak!” – mondta a 444-eseknek a kormányfő.

2024. március 23. 21:46

A 444 munkatársai a Szabadság térre tartottak, ahol a 10 éve felállított megszállási emlékmű ellen tüntettek. Az újságírók ekkor észrevették, hogy egy közeli étteremben Orbán Viktor Rogán Antallal beszélget. Az újságírók megkérdezték a távozó kormányfőt és a minisztert arról, hogy miként vélekednek Magyar Péter állításairól, miszerint 

Rogán Antal belenyúlt az ügyészség munkájába a Völner–Schadl-ügyben.

Orbán nem menekült el a válasz elől, kedélyesen kijelentette, „de én a miniszterelnök vagyok, kormányzati ügyekkel foglalkozom, tévésorozatokkal nem foglalkozom. Minden jót maguknak!” – mondta, majd beszállt a gépkocsiba, arra a kérdésre már nem felelt, hogy mi a véleménye Magyar Péterről.

Rogán Antal pedig közölte, „végigment egy büntetőeljárás, az eredményét is látják”. Majd tovább faggatták a portál munkatársai: 

„az ön kabinetfőnöke szerepel a vádiratban, s egy bizonyos Tónit is emleget a Schadl György. Az ön lenne?” 

„Nem tudok ilyesmiről – válaszolta Rogán. Arra a kérdésre, pedig hogy találkozott-e Schadllal, rávágta, hogy „Soha!” – ezt követően ő is beült az autóba.

 

 

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 25. 16:18
A magyarvizslás Tónin jól mutatott az 1,2 milliós dzseki…🫢
numero1-2
2024. március 25. 09:21
Nem kéne már ennyit foglalkozi a magyar peter jelenséggel. Unalmas . Majd szép csendben eltünik s süllyedztöben.
lájkbajnok
2024. március 24. 16:32
„Nőügyekkel nem foglalkozom”
csapláros
2024. március 24. 12:09 Szerkesztve
pesszimistacsapláros 2024. március 24. 10:58 ..."Ön Falcatus 2 -vel kolosszális butaságokat hord össze. Én nem vagyok MP pártján, csak a politika történéseit szemlélem."... Mindjárt behugyozok a röhögéstől: Ön azt állította, hogy MP veszélyes a kormányra és hogy Orbán ezért foglalkozik vele. DE Odafigyelni valakire vagy FOGLALKOZNI is valakivel az KÉT különböző dolog. Mindaddig, amíg MP mögé nem sorakoznak fel úgy a szürke eminenciások, ahogyan a volt SZDSZ-ből és az MSZP-ből is 2008-2010 között Orbán mögé, és nem lesz tömegbázisa is MP-nek, addig ő csak egy levegőben kószáló GÓLYAFOS lesz. Ennyit, hogy Ön mennyire is figyeli a politika történéseit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!