Mocskos fidesznyik bértollnok

2010. április 02. 07:43

Az új erő ott tart ma, ahol mi jártunk úgy tíz évvel ezelőtt.

2010. április 02. 07:43
„Elkurvultál - írta tehát nekem a kolléga, aki jelenleg egy radikális hírportálnál tevékenykedik. Szerinte ugyanis nagyon nem szép dolog, amiket mostanában a Jobbikról írok a HetiVálasz.hu-n, pedig régen milyen jó fej csávó voltam, amíg csak az MSZP-t osztottam, meg a kereskedelmi televíziókat. Egyébként a levél küldője nem gondolja, hogy én ezt így magamtól, hanem biztos benne: ráállítottak az ügyre. És még csak nem is a főszerkesztő, hanem Valaki sokkal magasabb helyről. Megrendelésszag - ezt a kifejezést sikerült világra pottyantania. (...)

Őszintén mondom, hogy fogalmam sincs, hogyan készül a radikális oldal médiája, és nem is nagyon érdekel. Amit viszont pontosan tudok, hogy a Heti Válasznál úgy dolgozunk, ahogyan az újságírói nagykönyvben meg van írva. Nem telefonál le senki, nem utasít, nem rendel meg, összeülünk, kitaláljuk, megcsináljuk. Online pedig még szabadabb a történet, mivel a világhálós hírsebesség miatt tényleg percről percre alakul, mi és hogyan szerepeljen a portálunkon. (...)

Nos, a titokra nem derült fény, a Barikád megjelent képviselője szerint mi vagyunk a rosszak, mert a fórumokkal, hozzászólási lehetőségekkel is csak pluszkattintásokat akarunk begyűjteni. És ez rémisztő: az új erő ott tart ma, ahol mi jártunk úgy tíz évvel ezelőtt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kettes
2010. április 02. 18:43
"Amit viszont pontosan tudok, hogy a Heti Válasznál úgy dolgozunk, ahogyan az újságírói nagykönyvben meg van írva. Nem telefonál le senki, nem utasít, nem rendel meg, összeülünk, kitaláljuk, megcsináljuk." Höhö. A Heti Válasz még soha nem vette a fáradságot, hogy tagadta volna, hogy a Fidesz félhivatalos szócsöve. Ezen belül Dévényi a második legnagyobb nyalonc (az első Horkay). Rühellem a Jobbikot, de nem lehet nem észre venni, hogy mióta a Jobbik feljött, az egész Fidesz-média összehangoltan, tervszerűen, pici titkosszolgálati támogatással uszul ellenük. Hajrá Fidesz-média. :-)
Tyr Anasazi
2010. április 02. 15:18
Manapság csupán bértollnokoknak terem babér. A főbértollnokok albértollnokokat tartanak blogjaikban. a lényeg az, hogy kompatibilis legyen a közegben. Akármekkora hülye lehetsz, az akólmelegre számíthatsz. Bayerek, Huthok és a többiek. A Fidesz bértollnokai. Tóta Wé (Mr. Flexigerinc), Bolgárúúúr, Bánó, stb. a baloldal bértollnokai, no meg az ő sleppjük. És ne feledkezzünk meg a Jobbik bértollnokairól sem, az olyanokról, mint Pörzse Sanyó, a barikad.hu hőse. A legszebb pediglen az, hogy egyik koszfészek bandája sem lát tovább az orránál. Elsősorban intellektuális okokból. Ennyi eszük sincs, mondjuk ki. Egymásra csaholnak veszettül, miközben élvezik a mellettük farkcsóváló kis geci blogjárók magasztaló szavait. A szervilis csürhe, a büdöshús soha ilyen mértékben nem fertőzte a mátrixot, mint itt a választások előtt. Mindenki kizárná, bezárná, elhallgattatná a másikat. Pusztán a demokrácia megóvásáért, természetesen. Mert itt bűzösszájú hiénahordák bundájában tenyészik a demokrácija.
lillburne
2010. április 02. 15:01
Amúgy a tisztelt szerző mindig , minden egyes cikkében kizárólag Fidesz-kompatibilis véleményt fogalmaz meg. Ez biztos véletlen...
pszichoizé
2010. április 02. 13:22
A gyermeki lélek öröme Húsvét alkalmából a kommentek megujjazásában nyilvánul meg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!