Néhány hónapon belül másodszor alázta meg edzőjét a Barca elleni BL-rangadóra készülő Napoli

2024. február 20. 15:25

Két nappal a katalánok elleni összecsapás előtt menesztették a szakembert.

2024. február 20. 15:25

Két nappal a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő előtt menesztette edzőjét az olasz bajnok Napoli. Walter Mazzarrinak a csapat gyenge eredményei miatt kellett távoznia, teljesítményével nem volt megelégedve Aurelio De Laurentiis, a Napoli első embere. A címvédő nápolyiak csak 9. helyen szerénykednek a tabellán.

Nem csak a mostani időzítés megszégyenítő, hogy egy ilyen kaliberű, fontos nemzetközi csata előtt rúgják ki, de a decemberi megaláztatása is élénken él mindenki fejében. Miután karácsony előtt egy nappal 2–0-ra kikaptak Rómában, Mazzarri lekéste a csapatbuszt. Magára hagyták, egyedül bolyongott az éjszakában a csomagjaival, majd taxival ment vissza Nápolyba. Méltatlan bánásmód. Íme, az eset videón:

A klubelnök és tulajdonos, Aurelio De Laurentiis az X-en (korábbi Twitter) jelentette be legújabb alkalmazottját:

„Szeretném megköszönni Walter Mazzarrinak, a De Laurentiis család és a Napoli barátjának, hogy támogatta a csapatot egy ilyen nehéz pillanatban.

Mindig a nápolyiak és a családunk szívében marad.

Egyúttal szeretném ismét üdvözölni körünkben Francesco Calzonát, aki már korábban is dolgozott a klubnál” – fogalmazott a klubtulajdonos.

Mazzarri nem sok időt kapott a bizonyításra: novemberben vette át a gárda irányítását Rudi Garcia kirúgása után, mostanra pedig már az ő megbízatása is megszűnt. Helyét tehát a szlovák válogatottat irányító Francesco Calzona veszi át – jelentette be a klub.

Fotó: Franco Romano/NurPhoto via AFP

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!