Az összeomlás szélén áll Ukrajna bankrendszere a volt ukrán elnöki tanácsadó szerint

2023. október 28. 10:18

„Ez rosszabb lenne mint az egész front összeomlása!” – véli Oleg Szoszkin, aki szerint Zelenszkijt el kell távolítani a hatalomból.

2023. október 28. 10:18

Ukrajna bankrendszere és a hrivnya hamarosan összeomolhat, ha a harcok nem szűnnek meg – jelentette ki Oleg Szoszkin közgazdász, Leonyid Kucsma egykori tanácsadója a ria.ru hírportál szerint. „Ha most nem állunk le, valahol decemberben összeomlik a hrivnya, összeomlik a bankrendszer is. Ez még rosszabb, mint mondjuk az egész front összeomlása. 

Ezt nem szabad hagynunk, hogy megtörténjen” 

– hangsúlyozta a szakértő. Szerinte Ukrajnában fel kell oldani a hadiállapotot, le kell állítani az ellenségeskedéseket, és el kell távolítani Volodimir Zelenszkij elnököt, különben tönkreteszi az országot és annak lakóit.

Nyitókép: MILAN KAMMERMAYER / AFP

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. október 28. 17:06
A tegnap még 9,1% GDP növekedésről beszéltek!(?) Most meg bedobják a törölközött! :) Nem baj, majd ad neki a yankee zöld papírt mint argentinoknak, csak tudja a blackrock és imf szét szipolyozni őket. Black-Imf birodalom készül, egyik minden visz majd, a másik meg diktálja az adó és áremelkedést majd, nessze neked szuverén állam, és ennyi adósság mellett még eu tag is lesz, a pénz óda megy majd a másik majd visszi haza! Kérdés ha ezek uralkodnak ott akkor ki mi marad még az országban, csak az az újjáépített eszközök amivel visszik ki a pénzt! Rosszabbul jártak mint mi közép/kelet-európai poszt... mert ők még ledózeroltatták az országot, lakosság fele elmenekült, a megtört katonák nem fogják újjá építeni!
faramuci
2023. október 28. 14:07
A "bankrendszer" az azért költői túlzás mandi..!
Korrupt Kornél
2023. október 28. 12:57
És? Mi fizessük ki? A tömeggyilkost akasszátok föl és helyreáll minden!
Kiscsiga
2023. október 28. 12:35
Küldjetek még pénzt. Meg egy kis pénzt na meg pénzt is. Nincs elég luxus villánk és autónk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!