Tárgyalásra szólították fel Volodimir Zelenszkijt

2023. november 07. 17:03

Leonyid Kucsma egykori tanácsadója, Oleg Szoszkin szerint óriási veszteségeket szenvedtek el az ukránok.

2023. november 07. 17:03

Leonyid Kucsma egykori tanácsadója, Oleg Szoszkin a YouTube-csatornáján kijelentette, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek ideje lenne béketárgyalásokat kezdeményeznie Oroszországgal a nagy veszteségek miatt – számolt be róla az MK.

Szoszkin arról is beszámolt, hogy a „veszteségeink több százezerre rúgnak”,

majd kiemelte, hogy minden kórház tele van sebesültekkel, rokkantakkal.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2023. november 11. 00:58
nem akar beket az a fasz 19-re lapot huzott, befuccsolt, de orjongve huz ujabb es ujabb lapokat, hatha huz egy negativat es kijon a huszonegy.
remi
2023. november 08. 11:40
Fogalmam sincs, hogy ennek az extanácsadónak van- bármilyen súlya banderisztánban (valószínűleg nincs, egy egyszemélyes diktatúrában amúgy senkinek sincs) de az utóbbi pár napban nem ez az első pragmatikus(abb) hang. Az meg pláne sok kérdést vet fel, mikor a drogos bohóc meg a hadsereg főparancsnoka homlokegyenest ellentétesen "értelmezi" a fronthelyzetet.
kizokkentido
2023. november 08. 09:43
Vegyük már észre hogy az usa az agresszor szarkeverő. Zelenszkij csak egy helytartó.
backsplash
2023. november 08. 09:41
Bőven millió fölött van az ukrán veszteség, ha belevesszük azokat is, akik harc-és munkaképtelenné rokkantak. Komoly a feszkó a hadsereg vezetése és a Podolják-csoport között. Utóbbiak letették az országot az amerikaiak és a britek lába elé, az embereket pedig ezek oroszellenes érdekeinek kiszolgálására áldozzák fel - mindennemű ukrajnára nézve pozitív eredmény nélkül. A lesunyt fülű törpe nem csupán azt jelentette be a minap, hogy nem kíván választást tartani, hanem azt is, hogy fokozódik a sorozás. A front közben felemészt minden emberanyagot és eszközt, amit oda küldenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!