Több orosz katona is meghalt a kaukázusi háborúban

2023. szeptember 20. 20:30

Az egy napig tartó konfliktusban Azerbajdzsán katonai akciót indított a Hegyi-Karabahban élő örmény szeparatisták ellen.

2023. szeptember 20. 20:30

Az orosz békefenntartók egy megfigyelőállásról tartottak a katonai támaszpontjuk felé, amikor tüzet nyitottak rájuk. A járműben utazó katonák életüket vesztették – olvasható a Portfolión

Moszkva nem mondta el, hogy ki lőtt rá az orosz katonákra továbbá azt sem tudni, hogy szándékos volt-e az akció. 

A tegnapi, egy napig tartó konfliktusban Azerbajdzsán katonai akciót indított a Hegyi-Karabahban élő örmény szeparatisták ellen.  

Az oroszországi békefenntartók feladata lett volna biztosítani a tűzszünetet Azerbajdzsán és az örmények közt, de az azeri haderő tegnap nagyszabású katonai akciót indított, mellyel gyorsan megbontották Hegyi-Karabah védelmét. A szeparatista régiót Örményország ezután lényegében átengedte Azerbajdzsánnak.

Nyitókép: TOFIK BABAYEV

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 01. 11:03
MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK. VIGYETEK BILIT A KIS OSTOBA BUKSITOKRA!
Falióra tábornok
2023. szeptember 21. 09:57
csak a halott ork a jó ork.
Genusnextgen
2023. szeptember 20. 23:40
Bárki tette, jól tette. Az ork betolakodókkal nem szabad kesztyűs kézzel bánni.
KomisszárHU
2023. szeptember 20. 21:07
Nagyszerű hír! Csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!