Trump a saját feleségére is ideges Pennsylvania elvesztése miatt

2022. november 10. 06:53

Nem tetszik a volt elnöknek, hogy végül vesztes jelölt támogatását javasolták neki.

2022. november 10. 06:53
null

Donald Trump nagyon ideges amiatt, hogy a májusi sztrókja miatt beszélni alig tudó John Fetterman nyert Pennsylvaniában az általa támogatott jelölt, Mehmet Öz sztárdoki előtt – írja a FoxNews. A volt elnök állítólag nagyon mérges arra, hogy Oz támogatását ajánlották neki – beleértve a saját feleségét, Melania Trumpot is.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2022. november 10. 13:19
Viccesek ezek a hírek, amelyek szerint Trump mérgesen rúgta le a cipőjét este a hálószobájában, mert nem a republikánus jelölt nyert. Gondolom ezek az álhírek azért születnek meg, mert az (agy)halott demokrata szavazóknak ez okoz merevedést, ha ilyesmit olvashatnak ... : D
MTom
2022. november 10. 12:25
Ez megint mekkora barom cikk lett. Fetterman-nak semmi baja a beszedevel, felepult a stroke-bol teljesen. Egyebkent egy nagyon ertelmes faszi, mar a 2020-as valasztaskor is nagyon jokat nyilatkozott.
smarton84
2022. november 10. 10:05
Melania és Donald. Mindkettő kurva sötét. Miről beszélgetnek ezek a reggeliző asztalnál? Donald valószínűleg pinamarkolásról, Melania meg valamilyen új eyelinerről.
Krupp Skya
2022. november 10. 08:51
Trumpnak meg kell értenie hogy, a harmadik világháborút csak Bidenék tudják kirobbantani és elveszíteni. Több megértést Trump úr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!