Putyin válaszolt a Tesla vezetőjének különös meghívására

2021. február 16. 06:52

Elon Musk korábban egy Twitter-üzenetben invitálta meg az orosz elnököt egy beszélgetésre.

2021. február 16. 06:52
null

A Kreml végül válaszolt Musk felkérésére,

Dmitrij Peszkov, Kreml-szóvivő szerint érdekes a feltevés, és több információra lenne szükségük a döntés meghozatalához.

A válaszból azonban az látszik, hogy Putyin nem zárkózik el attól, hogy a nyilvánosság előtt beszélgetést folytasson a világ leggazdagabb emberével.

(Címlapkép: Elon Musk, és Vlagyimir Putyin. Fotó: MTI/EPA/Paul Buck/Vaszil Donev)

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. február 16. 12:49
Jó válasz. Ha lenne értelme, akkor van értelme. De ez a meghívásból még nem derült ki. Így korai dönteni.
zakar zoltán béla
2021. február 16. 09:56
Muskovita
Areményhal
2021. február 16. 08:23
Rendes gyerek ez a Elon Musk, nekem már küldött egy elektromos hajszáritót azelőtt egy benzinesem volt. Greta-n keresztül ismerkedtünk meg ,(borotvát is szerettem volna de egyelőre marad a régi, az meg dizel.)
Krupp Skya
2021. február 16. 07:57
Szerintem Mészárosnak kellett volna meghívni Putyint, ő a világ leggazdagabb embere, legalább is az ÁVH-s komcsik szerint. 1973-ban nagyapám volt a világ leggazdagabb embere. Volt hét holdföldje , de el is vették az ÁVH-s komcsik. aztán 1996-ra a magyar nyugdíjasok lettek a világ leggazdagabbjai, meg is felezték az ÁVH-s komcsik Horn Gyula és Bokros Lalyos ÁVH-s vezér nyugdíjreformja címén, Göncz Árpád köztársasági elnök jóváhagyása mellett, akiről nem véletlenül nevezték el a Vizafogó lakótelepet Patkányfogó lakótelepnek. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!