Szentkirályi Alexandrának elege van Karácsony szexista megjegyzéseiből (Videó)

2024. május 01. 18:44

„A budapestiek várnak valakit, aki nem csak pofázik, hanem aki odaáll és végre csinál is valamit” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

2024. május 01. 18:44

„Felháborító Karácsony Gergely műmacsó stílusa! Azzal, ahogy folyamatosan kivagyi, arrogáns megjegyzéseket tesz női kihívójára, nemcsak azt árulja el, hogy tele a gatya, de még meg is sért ötmillió magyar nőt az országban. Én, nő létemre sokkal tökösebben vezetném a várost, mint Karácsony!” – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebookon megosztott videójának leírásában. A Fidesz főpolgármester jelöltje úgy látja: Karácsony Gergely „macsoskodó, férfiöltöző-szagú” megjegyzéseivel – miszerint őt majd „leszedik” és nem fogja végigcsinálni a kampányt –  nem csak őt sértegeti, hanem további ötmillió magyar nőt. 

Eszem ágában nincsen visszalépni, 

minden egyes nap csak abban erősít meg engem, hogy a budapestiek várnak valakit, aki nem csak dumál, aki nem csak pofázik, hanem aki odaáll és végre csinál valamit” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

A videót alább tekinthetik meg: 

 

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 02. 17:29
Az idegenszivű Ekrü nem tud magyarul, mégis ezen a nyelven erőlködik. MOCSKOLÓDÁS. Ekrünek fogalma sincs, h mit jelent a szó. Csak egy példát emlitek. Szentkirályi lemacsózta majd leimpotensezte ellenfelét. Ekrü szerint EZ -- Karácsony munkájának a konstruktiv kritikája. Ekrü annyit elért, hogy jót mulattam rajta.
Tommaso
2024. május 02. 17:25
2024. május 01. 21:22 "Szentkirályi Alexandra kampánya az első perctől NEGATIV. Csak mocskolja és gyalázza a regnáló főpolgármestert. Ezzel a fővárosban semmit nem ér el. Ehelyett jobban tenné , ha a programjáét ismertetné, bár ha nem hülye, tisztában lehet azzal, hogy az egy soha-meg-nem-valósuló program.
Ekrü
2024. május 02. 07:29
Tara Verde 2024. május 02. 00:34 "Nincs mese, be kell látni, hogy a Fidesz szavazóknak kell bölcs döntést hozniuk. Listán Fidesz, főpolgi Vitézy."- Fidesz szavazóként SOHA nem adom a voksom olyasvalakire aki képes a drogos Kutyapártos Kováccsal egy fényképen szerepelni. Vitézyt meghagyjuk a baloldali szavazóknak.
Tara Verde
2024. május 02. 00:34
Nincs mese, be kell látni, hogy a Fidesz szavazóknak kell bölcs döntést hozniuk. Listán Fidesz, főpolgi Vitézy. Pár hónapja még nagyon reméltem, hogy ezt nem kell leírnom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!