Vox: Trump nem fog megváltozni

2016. július 18. 09:16

A Vox videóban magyarázza el, hogy Donald Trump republikánus elnökjelölt imázsa miért nem fog változni és mérséklődni. Trump egocentrikus magabiztossága nem csak személyiségjegy, de ideológiai bázis is egyben.

2016. július 18. 09:16
Habár a botrányos elnökjelölt politikai tanácsadója is mérséklődésről beszélt és Trump is politikailag korrekt elnökséget ígért korábban, ez mégsem fog megvalósulni a Vox szerint. 
 
A mérséklet egy politikai stílus, nem csak egy pozíció. Donald Trump pedig nem ezt a stílust képviseli - hangzik el a videóban. Trump az a fajta ember, aki a nevét felhőkarcolókra és táblajátékokra teszi. Ő egy valóságshow-szereplő, aki a tévében birkózik és nyírja le a legyőzött ellenfele haját.
 
Egy 1990-es Playboy interjúban Trump szavait idézve foglalják össze a politikus ars poeticáját: „Az embereknek egóra van szükségük, a nemzeteknek egóra van szükségük. Azt hiszem az országunknak több egóra van szüksége, mert nagyon durván elvették ezt tőlünk az úgynevezett szövetségeseink”.
 
Ez nem csak egy személyiség, ez ideológia” – állítja a Vox riportere.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. július 19. 00:03
Mi a cél? Mit akar ezzel a videóval? Irigykedik? róla nem fog ilyen videót csinálni senki.
Tintamin
2016. július 18. 23:52
Simán lehet egy nép hülye, ha jól mennek a dolgai: lásd - Trump - Brexit - Orbán
Gusztav12
2016. július 18. 19:28
Ma kezdődik a Republikánus convention Clevelandban, Ohioban. A niggerek, a liberálisok már készülődnek a rendbontásra... Lesz több italbolt feltörés is, mert igencsak szomjasok... HAJRÁ MR. TRUMP! HAJRÁ USA!
Tiszafa
2016. július 18. 19:14
"...elvették ezt tőlünk az úgynevezett szövetségeseink”. Vajon kikre is gondolhat?. Biztosan azokra, akik más népektől is mindent igyekeznek elvenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!