Napi 100 milliót is nyerhetünk – magyar fejlesztésű, új lottót vezet be a Szerencsejáték Zrt.

2024. március 04. 15:27

A Napi Mázli mától elérhető az értékesítőpontokon.

2024. március 04. 15:27

A Napi Mázli néven új, saját fejlesztésű számsorsjátékot indított a Szerencsejáték Zrt., amelyet a gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékokat kedvelők számára fejlesztettek. Azok körében lehet népszerű, akik előszeretettel játszanak a kedvenc dátumaikkal.

A vállalat egyik korábbi kutatása rámutatott, hogy a felnőtt lakosság 57 százalékának van legalább egy szerencseszáma, amely családi születésnaphoz kapcsolódik. Az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani.

„A nemzeti lottótársaságnál arra törekszünk, hogy a kínálatunkban megjelenő friss termékek izgalmas, ezáltal szerethető játékmechanizmust és letisztult külsőt nyújtsanak. A most bevezetett új játék színesíti a portfóliónkat és a játékosi elvárásokra ad megfelelő választ” – mondta a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója, Mager Andrea az ünnepélyes sajtótájékoztatón.

„Az előzetes felmérések alapján az új termékünk elsősorban a fiatal játékosoknál válhat népszerűvé, ugyanis gyors játékmenetet, napi kétszeri sorsolást és vonzó nyeremény struktúrát kínál, ezáltal igazodik a 20-30 éves korosztály igényeihez.

Az előzetes piackutatás alapján a rendszeresen lottózók több mint kétharmadának tetszett a Napi Mázli alapkoncepciója”

– fejtette ki Uszkay-Boiskó Sándor, a nemzeti lottótársaság stratégiai igazgatója.

A Szerencsejáték Zrt. legújabb napi játéka 2024. március 4-től érhető el a lottózókban, illetve a társaság honlapján. A Napi Mázlin egy mező kitöltése 400 forintba kerül, a maximálisan elérhető nyeremény 100 millió forint.

Fotó: Pixabay

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. március 04. 16:06
Megszüntették a nyerőautomatákat van helyette legális függőség.
lazio154-2
2024. március 04. 15:57
A nyerési esélyekről tudhatnánk valamit? Mennyi az államé?
950BD1
2024. március 04. 15:56
Amíg 250 forint volt a szelvény szerintem jóval többen játszottak és emiatt jóval nagyobb volt a nyereségük. Akkor is többen játszanának ha egy kicsit bőkezűbbek lennének ha valaki nem telitalálatos. De hát túl kapzsik az elvtársak.
Paenumbra
2024. március 04. 15:48
Betiltani kéne inkább. Uff.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!