Mesterlövészek: ilyen a kidobós a válogatottnál – ebbe sérült bele Sallai? (VIDEÓ)

2024. március 27. 15:10

Rendhagyó felkészülés: különleges játékkal készült Telkiben a nemzeti csapat.

2024. március 27. 15:10

Fotó: Instagram-képmentés/MLSZ

Tudjuk jól, mennyire összetartó közösség a jelenlegi magyar labdarúgó-válogatott. Az Eb-re való kijutást kiharcoló játékosok együtt ünnepeltek az online térben a sérült társaikkal, folyamatos és rendszeres a kapcsolattartás a kerettagok között, így amikor újból találkoznak a kiválasztottak a válogatott edzőtáborában, mindig felszabadultan zajlanak a közösségi és csapatépítő programok.

Erre az összetartásra is szükség van a jó eredményekhez, az erős csapategységnek köszönhetően tudnak egymásért küzdeni, illetve ennek is szerepe van abban, hogy kisegítik a másikat egy kiélezett helyzetben.

A Telkiben zajló felkészülés során ezúttal is készült a szakmai stáb egy kis csapatépítő játékkal: fülig érő szájjal vidám kidobóst játszottak a keret tagjai, Szalai Attila hatalmas találatot kapott a fején, de Sallai Roland is megjárta. Bízunk benne, hogy nem emiatt kellett elővigyázatosságból kihagynia a Koszovó elleni találkozót.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!