Pankotai Lili szintet lépett: már Hitlerhez és Kim Dzsongunhoz hasonlítja Orbánt

2024. február 28. 17:23

A fiatal aktivista politikai filozófiai gondolatait nem volt rest megosztani követőivel.

2024. február 28. 17:23
Pankotai Lili

Pankotai Lili – aki szélsőséges megnyilvánulásairól és közéleti aktivistáskodásról híresült el az utóbbi időben – egy meglehetősen erős Instagram-bejegyzést tett közzé oldalán.

A fiatal aktivista, a Fidesz-frakció hétfői, derűs momentumát megörökítő képről merengett közösségi média oldalán, amelynek során hasonlóságot vélt felfedezni Hitler, Kim Dzsongun és Orbán Viktor között. Felütésnek egy Hamvas Béla idézetet választott: „Az ember bálványcsináló állat, és amilyen az ember, olyan a bálvány.” A képnek címet is adott Pankotai, amely így szól: 

Segg nem marad szárazon”.

Ezt követően megosztotta további magvas gondolatait követőivel: 

Mely nemzet a tekintélyelvűségre épül, ahol az alá-fölérendeltség láncreakciója a legfőbb vezetőtől elér egészen a munkavállalóig, ott a hierarchia ranglétráján való felfele menetelés mindig mások letaposását idézi elő. 

Majd, mikor a parlamentből az otthonunkig elér a létra vége, mindegyé válik, hogy ki van a tetején és ki van az alján, mert mi mind ugyanazon a létrán mászunk felfelé és taposunk lefelé. Lehet azt a kérdést kellene feltenni, hogy szükségünk van-e a létrára” – zárta politikai filozófiai elmélkedését.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2024. február 29. 17:47
Ez nem Greta Thunberg klónja?
KBA98
2024. február 29. 16:34
Ez a lány szánalmas, a szülei szégyelljék magukat!
Hopszjuliska
2024. február 29. 13:21
Kicsi lány! Még sok-sok tapasztalatra van szükséged, hogy ne fuss ilyen felesleges köröket! Jól jegyezd meg a biztonság nem a napjaink demokráciájában (anarchia+szabadosság) létezik! Az a biztonság, ami a szükséglet piramis második lépcsőfoka!!! Néha hallgatni bölcsebb dolog!
auditorium
2024. február 29. 11:56
Szóra se érdemes ez a lányka. Minek szemlézi a Mandi a hülyeségeit ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!