Az is kompetensnek érzi magát, aki most szabadult a lakossági pszichológia-táskamodell-területről

2024. április 23. 10:40

Pedig nem agysebészet, csak egyszerű gugli, mielőtt posztolok.

2024. április 23. 10:40
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

„Tudom, tudom, nem kéne ilyesmire ugrani, de sok mindent megmagyaráz a jelenlegi helyzetből, hogy már az is kompetensnek érzi magát, aki most szabadult a lakossági pszichológia-táskamodell-területről. Pedig nem agysebészet, csak egyszerű gugli, mielőtt posztolok. Kádár kétszer is volt miniszterelnök, egyébként meg Fiumében született. Amúgy Orbán is - hogy is mondjam csak? - téved, Szemerétől Bethlenen és Gömbösön át Boross Péterig egy csomó falusi miniszterelnöke volt az országnak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­­l­á­n­­­y­­o­­­k­ ­v­á­­­r­n­­a­­k­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
ipolypart2
2024. április 25. 10:39 Szerkesztve
Kicsire nem adunk. Mérő Vera meg mond, amit tud. Legtöbbször hülyeséget. Ez pont az a kérdés, hogy cigány, magyar/paraszt. Meg, nem értette a libermyák, hogy a "magyar" a cigány szótárában azt jelenti, hogy BEM CIGÁNY. Nem és nem értették.
qqriku
2024. április 24. 17:55
A kommentelés előtt olvassátok már el az eredeti posztot: Abban Hont NEM Orbánnak"szól be", hanem Mérő (HP) Verának, aki azt sem tudja, hogy Kádár kétszer volt ténylegesen miniszterelnök, és nem egy faluban született, hanem Fiumében.
EX_Terminator
2024. április 24. 13:28
Ezek nem akarnak okosak lenni, csak okosnak látszani, és ha valaki rámutat a hülyeségeikre? Az maga a sátán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!