Gyurcsány Ferenc visszatért! Erre a videóra volt képes a hosszú kihagyás után

2024. január 30. 10:27

„Ha okos kérdéseitek vannak, és nyilván vannak, akkor arra időről időre válaszolni fogok” – üzente a DK elnöke követőinek.

2024. január 30. 10:27

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Gyurcsány Ferenc még tavaly október 9-én

egy viccesnek szánt videóval jelezte, hogy megérkezett a TikTok-ra,

 ám rövid idő múlva alábbhagyott a lendület: december 20-ától töb héten át nem jelent meg új tartalom a DK elnökének az oldalán. Közben ugyanakkor más közösségi oldalán folyamatosan posztolt. Több alkalommal is aktivistákat igyekezett toborozni pártja kampányához.

Most azonban úgy tűnik, „megtört a jég”, január 29-én egy újabb videó jelent meg Gyurcsány TikTokján. Ehhez kísérőszövegként azt írta: 

Te mit kérdeznél tőlem?”

A videóban az is elhangzott, 

ha okos kérdéseitek vannak, és nyilván vannak, akkor arra időről időre válaszolni fogok, hogy ne arról beszéljek, amiről én akarok.”

Gyurcsány Ferenc új tartalmát alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2024. február 02. 17:52
Okos kérdésekre ostoba válasz.
moricka13-3
2024. január 31. 11:09
1./ kérdés: Gyurcsány Ferenc hol dekkol és lébecol, magyarán szólva, hol és milyen fedezékben lapulva bujkálva éli világát, amikor rövidebb - hosszabb időtartamra a felismert szükséglete okán, vagyis érdekből valamit el akar kerülni?
moricka13-3
2024. január 31. 07:05
Gyurcsány Elvtárs/Úr, arra válaszoljon, hogy áldemokratikusan miért akadályozza meg feltenem az Önnek nem tetsző, de okos kérdéseimet?
atake1
2024. január 30. 17:26
Fej vagy gyomor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!