Újévi fogadalmat tett a DK

2023. december 27. 18:36

Gyurcsány Ferenc már készül 2024-re.

2023. december 27. 18:36

Gyurcsány Ferenc, a Demokratius Koalíció (DK) elnöke már gőzerővel készül 2024-re:

rögtön karácsony után újévi fogadalmat tett.

Egyik szerdai Facebook-bejegyzésében arról ír, „a DK aktivistái 2023-ban is rengeteget dolgoztak országszerte azon, hogy bemutassuk az Árnyékkormány szociáldemokrata fordulatának programját, valamint leleplezzük Orbán Viktor hazugságait”. 

Majd azzal folytatja, 

megfogadjuk, hogy 2024-ben megduplázzuk az aktivistáink számát! 

Segíts megvalósítani az újévi fogadalmainkat!” – írta Gyurcsány  Ferenc.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. december 31. 20:10
Az orosz és kínai gazdasági kapcsolatokra szükségünk van amiképpen, a EU pénzekre, EU kapcsolatokra és az USA-val a szövetségesi és gazdasági kapcsolatokra is. Nehéz elhinni, hogy felnőtt emberek nem képesek megérteni, hogy több dolog egyszerre is létezhet! Nyilván a tolerancia és a sokszínűségre való törekvés tette őket csőlátóvá! Nem kell választanunk az EU és Oroszország vagy Kína között, mivel már az EU-t választottuk! Tudjuk, hogy egyes politikai körök megpróbálják a Fideszt és a Kormányt az EU és az USA - a szövetségeseink - ellenségeként beállítani. Ez demagógia! A Fidesz elkötelezett az EU és a NATO tagság mellett! Ez nem jelentheti azt, hogy el kell szigetelődnünk keleti kereskedelmi partnereinktől. Aki, a béke oldalán áll, az áll a tisztesség oldalán!
tapir32
2023. december 31. 20:08
A DK-nak nincs köze a szociáldemokráciához! A DK-nak nincs köze a demokráciához és a jogállamhoz. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata soha nem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha nem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A DK az elmúlt 14 évben egyetlen szociális törvényt nem szavazott meg! A minimálbér emelést sem! A DK szociális demagógiát hirdet! A DK, Gyurcsány és Dobrev hazudik! A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól és a Momentumtól kell megvédeni! Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja.
zsolt196969
2023. december 31. 16:10
Húgyos Fleto kapd be. Te senki haza áruló senki vagy kötélen lenne vagy sortüz ahogy szoktatok
moricka13-3
2023. december 29. 04:12
Lasabban az agarakkal, mert a magyar választók abszolút többsége már 2010-ben azt az azóta is érvényes fogadalmat tette, hogy jöhet bármi, akkor sem kér a Gyurcsány/Dobrev rémísztő képződmények nevével fémjelzett nomenklatúrából!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!