Brutálisan megvertek és megerőszakoltak egy idős asszonyt Körösladányban

2023. szeptember 01. 17:51

Az egyedül élő nőre éjszaka támadt a férfi, a több órás kínzás után az asszony kora reggel tudott megszökni.

2023. szeptember 01. 17:51

Megerőszakolt, brutálisan megvert és órákon át fogva tartott egy idős asszonyt saját házában,  a gyanú szerint egy 29 éves férfi – olvasható az RTL-en. 

Az egyedül élő nőre éjszaka támadt a férfi, a több órás kínzás után az asszony kora reggel tudott megszökni. 

Szerencsére még volt annyi ereje, hogy a közelben lakó lányához meneküljön, ő hívta a mentőket és a rendőröket. 

A támadás a hétvégén történt, az elkövetőt azóta letartóztatták, Körösladányban pedig aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy kitiltsák őt és a családját a városból.

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. szeptember 02. 07:20
Most kellene talán elkezdeni a B tervre. Rejtett erőforrásokat eliminálni: cigány kivételezés megszűnik, első mozdulatra tonfa, másodikra bilincs és az ország MÁSIK végében az őrizet+tárgyalás. Cigánynőknek olajozott abortusz, 13 évesnél idősebbeknek az első abortuszt után felkínálni egy egyszeri ösztöndíjat a demográfia oktatás kapcsán, monjuk nettó 400000 ft-ot. Szarmagyar ügyvéd elérhetőségét közkinccsé tenni cigány körökben. És egyáltalán nem foglalkozni EUs szarságokkal ennél jobban már nem büntethetnek. Így 1 -2 év alatt lemenne a cigányszaporodás utána jöhetnek a kedves , okos igyekvő filippínók, vietnámiak, persze előszőr szigorúan csak vendégmunkára. Utána válogatás és szigorúan széttelepítés. Így még talán elkerülhető a fos Kallergi terve itt nálunk.
counter-revolution
2023. szeptember 02. 05:31
Kövér elvtárs 5 millióra bünteti, aki cigánybűnözésről beszél.
Ez D-dúr és e-moll
2023. szeptember 02. 00:00
Aki ismeri a magyar vidéket, az tudja, hogy a helyzet az 1990-es évek óta folyamatosan romlik. Ebben az elmúlt évek sem hoztak változást. A hagyományos tanyasi, falusi életforma pusztulásra van ítélve. Nekem van olyan hetven éves öregúr ismerősöm, akinek az elmúlt harminc évben háromszor rombolták le az addig felépített munkáját a cigánybűnözők. A 1990-es években mintagazdasága volt, ahol éjszaka rátörtek, meg akarták gyilkolni, ő védekezett, az egyik cigány combját késsel felhasította, ellene indult büntetőeljárás, míg előzetesben volt, széthordták mindenét; a 2000-es évek elején az új tanyáján törtek rá, megverték, feljelentést tett, a cigányok ellene vallottak, a hatóságoknak el elég volt, hogy őt minősítsék támadónak, a cigányoknak pedig ez elég volt, hogy felbátorodjanak és még a kerítést is ellopják a tanyájáról; idén pedig, míg kórházban volt, betegsége miatt amputálták fél lábát, a harmadik tanyáját is kifosztották, lerombolták. És ő még szerencsés, mert nem gyilkolták meg...
Genusnextgen
2023. szeptember 01. 21:57
Ez az a fajta "közbiztonság", amelyet a kipcsak-cigány biztosítani képes. A városban embercsempészek folytatnak mindennapos ámokfutást, vidéken tombol az erőszak. Köszi Viktor, köszi szoponcok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!