Elfajzott cselekvésből mocskos kormányzás lesz. Lett

2023. augusztus 27. 10:39

Itt tartunk.

2023. augusztus 27. 10:39
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A szellem ereje tisztaságában rejlik. Zavart gondolatnak a tetszetős ruha is csak könnyen feslő álca.  Kormányzás nincs azt vezérlő politikai filozófia nélkül. Hamis filozófia viszont hamis útra vezet. 

Az önkény hatalmát csak a személyes felelősségét elhazudó mondja a közös cselekvés képességének.  Ha eltéved a gondolat, akkor elfajzik a cselekedet. Elfajzott cselekvésből mocskos kormányzás lesz. Lett.  Itt tartunk.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. szeptember 11. 15:02
Mutassatok nekem legalább egyetlen olyan DK-s szimpatizánst, aki érti is azt amit ez az elmebeteg összehadovál.
szilvarozsa
2023. augusztus 28. 15:47
Azt utálom legjobban Gyurcsánban, hogy egy rohadt nagy ripacs!
Poldi bácsi
2023. augusztus 28. 15:02
Még Feri még! Hogy véletlenül se felejtsem el kire nem fogok szavazni!
papalimapapa
2023. augusztus 28. 14:21
Gyurcsány. Ez már bizony a végső stáció! Lehet előkészíteni a kényszerzubbonyt és irány a gumiszoba. Beteg. Nem kicsit, nagyon. Látványos a leépülés és ez a barom minden nap élőben közvetíti is. Szó szerint belebolondult abba, hogy nem lehet hatalmon. Hát ne is legyen! Én azért az utcára már nem engedném ki egyedül. De az sem jó, ha a bolgár tehén viszi ki sétálni. Egykutya (egybarom) mindkettő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!