Ferenc pápa köszönőlevelet írt Veres Andrásnak

2023. május 24. 18:43

A pápa mindenkinek megköszönte, aki segített az utazása előkészítésében.

2023. május 24. 18:43
null

Ferenc pápa köszönőlevelet küldött Veres Andrásnak, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Elnökének – írta meg a Magyar Katolikus Egyház a honlapján„Visszatérve apostoli utamról, köszönetet szeretnék mondani, mindazért a nagy szeretetért, amellyel fogadtatok Magyarországon valamint, hogy minden erőfeszítést megtettetek annak érdekében, hogy ez az utazás lehetővé váljon” – fogalmazott a szentatya.

A pápa mindenkinek megköszönte, aki segített az utazása előkészítésében.

„Köszönetemet fejezem ki a papoknak, a szerzeteseknek és a szerzetesnőknek, valamint a világiaknak, akik nagylelkűen és szorgalmasan felajánlottak szolgálatukat, és aktívan részt vettek az utazás előkészítésének fáradságos munkájában” – írta.

„Biztosítalak benneteket imáimról, és arra kérlek, hogy tegyétek meg ugyanezt értem.

– zárta gondolatait Ferenc pápa.

***

Nyitókép: Vatican Media / CPP / HANS LUCAS / Hans Lucas via AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemaztmondták Feri!
2023. május 25. 21:22
Ez a Feri, többet ír mint Jókai, vazze...
masikhozzaszolo
2023. május 25. 09:28
Mintha ezt betiltották volna régen. /A búcsúcédula a középkori római katolikus egyházban pénzért árusított bűnbocsánati lehetőség volt. A pápai udvar az akkori világ egyik legjövedelmezőbb üzletévé változtatta az üdvösség árusítását./
Leakis
2023. május 24. 20:07
Orbánnak is írt? Vagy Novák Katalinnak? Ő hívta.
Leakis
2023. május 24. 20:07
Orbánnak is írt? Vagy Novák Katalinnak? Ő hívta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!