Március elsején ön is felhívhatja Gyurcsány Ferencet

2016. február 15. 08:43

Kétszáznál több reklámot vásárolt a Demokratikus Koalíció a Mahir Cityposter Kft.-től – értesült az Origo. A plakáton Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke látható, amint a klasszikus Uncle Sam-plakáthoz hasonlóan a szemlélődőre mutat. A plakát szerint március elsején fel lehet majd hívni a volt miniszterelnököt, és bele lehet szólni a párt programjába.

2016. február 15. 08:43

Hétfőtől a Mahir Cityposter Kft. több mint kétszáz felületén jelennek meg a DK plakátai, melyeken Gyurcsány Ferenc látható, aki arra szólítja fel az embereket, hogy hívják fel március elsején, és mondják el véleményüket pártja új programjáról – írja az Origo.

A lap megkérdezte a pártot, hogy miért Simicska Lajos hirdetőcégénél hirdetnek, mire Gréczy Zsolt azt mondta, hogy „a DK - ellentétben a miniszterelnökkel - ugyanazt gondolja a világról, mint amit mond”. Ez azt jelenti, hogy egy olyan Magyarországban hisznek, ahol „nem a kapcsolatok, a párthovatartozás, vagy a rokoni szálak döntik el a megbízásokat, hanem a szabad verseny”. Gréczy szerint a Mahír adta a legjobb ajánlatot előzetes kérdésükre.

A kampány egy kicsit emlékeztet Gyurcsány Ferenc „A Nagy Párbeszéd” kampányára, amelyet még miniszterelnökként követett el:

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2016. február 16. 10:08
A krampusz,. az hívja fel a nemzetromboló bagázst!!!!!!!!!!!!!!
tyIer durden
2016. február 15. 13:01
Felhivom es elkuldom a budos kurva anyjaba.
Berecskereki
2016. február 15. 12:44
„Szólj bele a programunkba!” Várja meg amíg megjön a hasmenésem és akkor rögtön megteszem.
Pandaka pygmaea
2016. február 15. 12:25
Vegyék le ennek az eszelősnek a fotóját a címlapról! Most! Énrám ne mutogasson ez a Jancsibohóc, mert eltöröm az ujját. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!