Még velünk marad a sűrű köd

2016. január 26. 20:11

Akkora a köd, hogy Budapesten a Margit hídról nemhogy a parlamentet, még a Margitszigetet se látni. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint továbbra is számolni kell a sűrű köddel.

2016. január 26. 20:11

Továbbra is országszerte tartós, sűrű ködre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint jelenleg a tartós sűrű köd veszélye miatt az egész országban figyelmeztetés van érvényben. Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az ónos eső veszélyére is figyelmeztetnek. Öt nyugati megye - Vas, Zala, Somogy, Veszprém és Győr-Moson-Sopron - kivételével az ország többi területére szerdára is kiadták a sűrű köd miatti figyelmeztetést. Az előrejelzés szerint szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 2 Celsius-fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 2-8 fok között valószínű, a tartósabban napos részeken egy-két fokkal 10 fok fölé melegszik fel a levegő, áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Kollégánk, Bukovics Martin kedden repülőről fotózta Budapest ködét:

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2016. január 26. 21:24
Deviszont milyen kocsma az, ahol nem lehet egy jóízű padlógázt kiáltani?
brekker
2016. január 26. 21:21
Padlógáááz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!