Váltófutás a Kreatív főszerkesztői posztján

2013. január 31. 21:36

A kiadó összevonta a Kreatív Online és a nyomtatott lap főszerkesztői pozícióit, valamint egy munkakörré olvasztotta az összes termékfejlesztést és a meglévő események tartalmi vezetését. Román Balázs és Szigeti Péter egymás között cserélgetik majd a pozíciókat.

2013. január 31. 21:36

2013 januárjában a Kreatív kiadója, a Professional Publishing Hungary átalakította a Kreatív Csoport tartalmi vezetését, a kiadó összevonta a Kreatív Online és a nyomtatott lap főszerkesztői pozícióit, valamint egy munkakörré olvasztotta az összes termékfejlesztést és a meglévő események tartalmi vezetését – olvasható a kreativ.hu-n. Mint írják, így egy határozott ideig Román Balázs – aki 2008 óta az online verzió főszerkesztője – látja el a magazin és az online közös főszerkesztői feladatait, míg Szigeti Péter – aki 2006 óta irányította a print magazint – a Kreatív és a kiadó többi divíziójának termék- és tartalomfejlesztésére koncentrál.

Vándor Ágnes, a Professional Publishing Hungary ügyvezető igazgatója közölte: erre azért van szükség, hogy a kiadó többirányú fejlesztésére nagyobb hangsúly kerüljön. „A két orvosi divízióban (Medical Scientific és Medical Information) valamint a többi B2B témáinkban is (Gyártástrend, Turizmus Trend, Élelmiszer) további potenciálokat látunk, így a Kreatív Csoport fejlesztésén túl itt is nagy szükség van a médiapiaci ismeretekre, marketingszemléletre a termék- és tartalomfejlesztésben. Ráadásul a szakmai médiumok mellett a közeljövőben belépünk több lakosságot célzó médiaszegmensbe is. Ezekhez már végeztünk »előtanulmányokat« például a Fesztiválkatalógus és az Üzlet és Pszichológia új, kéthavi lapunk képében. A csavar az átszervezésben az, hogy mind Péter, mind Balázs kreativitását és médiaismeretét fogjuk tudni kamatoztatni a kiadó stratégiai fejlesztéseiben, hiszen egy meghatározott idő múlva pozíciót cserélnek, majd ismét cserélnek, biztosítva ezzel a folyamatosan friss hozzáállást és elkerülve a munka monotonná válását.” – írták.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!