Pikniket szerveznek a Gyurcsány-éhségsztrájkhoz

2012. szeptember 10. 14:21

A Nagy Zabálás címmel szerveznek péntekre pikniket a Facebookon, a helyszín a Kossuth téren éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferenc sátrának környéke.

2012. szeptember 10. 14:21

Feri tegnap óta éhségsztrájkol a Parlamentnél. Pénteken találkozzunk ott, és kajáljunk egy óriásit – természetesen látótávolságban – de amilyen jó fej, a végén még lehet, hogy behív minket az ebédlőnek berendezett sátrába. A buli ki-ki alapon megy, az az ki mit hoz, azt eszik-iszik” – olvasható A Nagy Zabálásra buzdító Facebook-esemény leírásában.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2012. szeptember 10. 22:45
Soha nem szerettem Gyurcsányt, de ezt legmerészebb álmomban sem képzeltem, hogy ennyire dilettáns, és ennyire nem látja a saját politikai öngyilkosságát? Ennyire őrületté tud válni az exhibicionizmus, hogy egyik hülyeséget csinálja a másik után. Az avasi "szomszédolás" után azt hittem, ettől már nincs lejjebb! De ezek szerint van! Na most ha még emellett elkapnak egy olyan pillanatát, amikor még eszeget is valamit? Ez is belefér a "következetességébe"! Bár mindegy, neki már minden mindegy! Szinte sajnálom szegényt. Mindig is mondtam: Orbán rengeteget köszönhet neki! Politikai haláltusájával is a Fideszt támogatja. Nem semmi!!!
Nathaniel Bumppo
2012. szeptember 10. 22:25
Én is hajlok afelé ez az akció hozzá tartozik a fletó-produkcióhoz. A legjobb ha mindenki lexarja mindenestől ezt az idiótát és sorstársait ;)
dehumanizer
2012. szeptember 10. 21:32
Hehe, ez nagyon paraszt, de tetszik. :D
Stego
2012. szeptember 10. 19:40
Remélem, WC-t visznek a piknikre, mert nem szeretném, ha összeszarnák-hugyoznák a Kossuth teret.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!