Áron alul vették meg a Corvin sétány telkét

2010. június 14. 09:46

A józsefvárosi Corvin sétány projektben érintett 128 lakás cseréje során nem készült értékbecslés, 11 értékbecslésnek nyoma veszett. A projektet a kerület részéről menedzselő cég tavalyi átvilágítása alapján hárommilliárd forint kár is érhette az önkormányzatot a Magyar Hírlap szerint.

2010. június 14. 09:46

A józsefvárosi Corvin sétány projektben érintett 128 lakás cseréje során nem készült értékbecslés, írja a Magyar Hírlap. A lap a józsefvárosi önkormányzat jegyzőjétől megtudta, 11 értékbecslésnek nyoma veszett - a dokumentumok iránt már a BRFK is érdeklődik. A projektet a kerület részéről menedzselő Rév8 Zrt. tavalyi átvilágítása alapján hárommilliárd forint kár is érhette az önkormányzatot 2005 és 2008 között. A Futó Péter üzletember érdekeltségi körébe tartozó Futureal-csoportnak történő ingatlanértékesítéskor a vagyongazdálkodás alapját, az ingatlanok reális forgalmi értékét sem vették figyelembe. Az üres telkeket több mint egymilliárd forinttal a piaci ár alatt adták el, írja a Magyar Hírlap.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. június 14. 11:40
Minden az előre megírt forgatókönyv szerint történt. :)))
vizipipa
2010. június 14. 11:11
Nem Hunvald volt a tanácsadó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!