Így lesz az egész ország egy nagy katolikus fiúiskola

2013. április 19. 13:08

A nagyvárosokban csak az nem talál partnert, aki nem keres.

2013. április 19. 13:08
Szabó Dániel
Campusonline

„Arról, hogy a világi iskolákban mennyire okozott gondot a csajozás, csak másodkézből vannak információim, de egyikről sem hallottam olyat, hogy valaki a mi tánciskolánkhoz hasonlót követelne. Persze ismerek megrögzött egyedülállókat, de ezek többnyire annyira gátlásos emberek, hogy egy ágyukban fekvő meztelen nőtől is csak annyit kérdeznének, hogy ne csavarják-e fel a fűtést, mert ruha nélkül biztosan fázik. És ezeken az embereken a legutolsó dolog lenne, ami segítene, ha államilag szervezett táncos bulikat szerveznének.

Másrészről felesleges is, főleg vidéken, ahol ugyanezek a programok már léteznek, csak szüreti bálnak, falunapnak, vagy adott esetben hurka-, kolbásztöltő-, vagy pálinkafesztiválnak hívják. Mert egy faluban, ahol jó esetben van száz fiatal, akik a környező falvak öt kocsmája között rotálnak, talán nem bátor az a feltételezés, hogy mindenki »megvolt« már mindenkinek legalább egyszer. A nagyvárosokban pedig csak az nem talál partnert, aki nem keres, hiszen millió egy koncert, kocsma, kulturális program áll a rendelkezésére.

Az pedig, hogy ezek az államilag biztosított szexuális szemináriumok mennyiben javítanák a házasságról kialakult képet, elég erősen kérdéses, mert mitől lenne több kedve bárkinek is házasodni, ha az Emberi Erőforrások Minisztériuma szvingerparty-t hoz a helyi művházba?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2013. április 19. 19:43
" Mert egy faluban, ahol jó esetben van száz fiatal, akik a környező falvak öt kocsmája között rotálnak, talán nem bátor az a feltételezés, hogy mindenki »megvolt« már mindenkinek legalább egyszer. " ajókurvaanyáddániel!
devlaci2
2013. április 19. 15:34
A Párbeszéd Magyarországért hazavágta a bullshit dekóderem, a következő nagy dobás a rohadék húsevő Orbán lehet http://tabloidschmuck.blogspot.hu/2013/04/a-pm-hazavagta-bullshit-dekoderem.html
kuwiq
2013. április 19. 14:48
Rettenetes lenne, ha a fiatalok nem csak vonaglani tudnának, mint a megszigonyozott bálna, hanem esetleg megtanulnának társastáncokat is. Ezt minden eszközzel meg kell akadályozni, igaz elvtársam? Micsoda polgári csökevények vannak készülőben, a végén még megtanulnak zenélni is, és összejárnak, nem a romkocsmákba, hanem csak úgy. Még belegondolni is iszonyat!!!
Bábeli békák
2013. április 19. 14:46
Alkalmi szexpartnert mindenki talál. Társat kevésbé, sőt legtöbben soha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!