Ezt üzente Orbán Viktor a visszatérő David Cameronnak

2023. november 15. 12:37

A magyar miniszterelnök bejegyzésében kitért arra, hogy a nehéz idők tapasztalt vezetőket kívánnak.

2023. november 15. 12:37

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy David Cameron volt miniszterelnököt nevezte ki külügyminiszterré hétfőn Rishi Sunak brit kormányfő.

Orbán Viktor miniszterelnök az X-en üdvözölte David Cameron visszatérését a politikába.

Bejegyzésében kitért arra, hogy a nehéz idők tapasztalt vezetőket kívánnak. „Nehéz időkben tapasztalt vezetőkre van szükség. Örülök, hogy egy barátságos és ismerős arcot látok a politika színpadán” – írta Orbán Viktor.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: NICOLAS ECONOMOU / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. november 15. 21:32
"B_kanya 2023. november 15. 14:28 A mo$$lék HÜLYE TOMIKÁJA rákeresett a jakuzziban a maszopra és maga elé vette a zsepit meg a síkosítót, amíg kiszopja - az ujjából - mit is kellene arra mondani, hogy a KDNP még mindig az EPP pártcsalád tagja, a FIdesz meg nem."
B_kanya
2023. november 15. 21:31
"Tommaso 2023. november 15. 20:04 a migráció a több százezer fajtaidegen (...) ázsiai vendégmunkás betelepitére" A fajtaelméletes HÜLYE TOMIKA nem tudja a különbséget a vendégmunkás és az illegális migráns között. A gazdái nem mondták meg neki. Barna komc$$i HÜLYE TOMIKA.
Tommaso
2023. november 15. 20:04
A JOBBOLDALIAK még mindig nem ismeriik fel, mennyire veszélyes a migráció Ezétt támogatják Orbánnak, a több százezer fajtaidegen ázsiai vendégmunkás betelepitére vonatkozó ötletét. Pedig, hogy egy iszlamista szélsőséges, az nem a legális vagy illegális jellegétől függ.
Tommaso
2023. november 15. 19:17
Egy mai Mandiner cikkben az olvasható, hogy a spanyol szoci, Pedro Sanchez a „Dél Orbánja" Ez az idei legnagyobb baromság. Pedro nem irta át az alkotmányt egypártilag, MINT ORBÁN. Pedro nem a saját maga által kreált, neki kedvező választási szabályok miatt nyer. MINT ORBÁN. Pedro nem a haveri körnek juttat állami megbizásokat, MINT ORBÁN. Pedro nem harcol országa szövetségesei ellen, és nem nyal az ellenséges Orosz Birodalomnak, nem vétóz a kedvükért, MINT ORBÁN. Pedro minden más tekintetben is teljesn más, MINT A FDIKTÁTOR ORBÁN. És Pedronál jelenleg HÁROM % alatti az infláció, és akkor sem volt 10% fölött, mikor az ORBÁN vezette országban az áremelkedés elérte a 25%-ot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!