Libabőr: így szólt a Nélküled a Román Kupa elődöntőjében (VIDEÓ)

2023. április 27. 10:57

A Sepsi OSK pazar játékkal jutott a döntőbe.

2023. április 27. 10:57
null

Négy éven belül harmadik kupadöntőjére készül a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – számol be a szekelyhon.ro. A szerdai elődöntőben 3-0-ra verte a sepsiszentgyörgyi csapat a Kolozsvári CFR együttesét.

A találkozó nemcsak az eredmény miatt marad emlékezetes. A mérkőzés kezdete előtt az egész stadion az Ismerős arcok Nélküled című számát énekelte:

 Nyitókép: Facebook

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ugorka
2023. április 28. 11:11
Szép volt OSK. Szimpatikus csapat, de én nem tudok elmenni amellett, hogy egyetlen magyar játszott a csapatban, a kapus (illetve néhány percre beállították a volt fradis Varga Rolandot is). Megy a Székely Himnusz, meg a Nélküled, közben a pályán meg (főleg) románok fociznak a csapatban. Ennek mi értelme? Én jobban örülnék, ha másodosztályú lenne a klub, de székely legények fociznának benne, nekik menne a pénz. Esetleg egy-két magyar válogatott is kinevelődhetne (ott mindenki kettős állampolgár).
Igazszó
2023. április 27. 15:34
A sok zsidót mindig kiakasztja, amikor a magyarok jól érzik magukat. Sebaj. Majd eszünkbe jut, amikor elindul a vonat.
még fokozza
2023. április 27. 14:19
giccses szar
mokány
2023. április 27. 12:44
Sancta Corona .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!