Jogsi nélkül, ittasan próbált meg a rendőrök elől menekülni a kaposvári sofőr (Videó)

2023. június 12. 15:36

A rendőrök egy zsákutcába terelték a sofőrt, ahonnan már nem volt visszaút.

2023. június 12. 15:36
null

A rendőrök Kaposvár belterületén akartak ellenőrizni egy személyautóval közlekedő férfit. A sofőr az egyértelmű jelzés ellenére nem állt meg, hanem gyorsítani kezdett – írta meg a Police.hu.

A rendőrség közölte, hogy a járőrök szorosan követték a járművet. Ezt követően egy zsákutcába terelték, ahonnan nem tudott tovább menekülni a sofőr.

Miután elfogták, nyilvánvalóvá vált, hogy a 29 éves helyi lakos nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt jelzett. A férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak ellene, az engedély nélküli járművezetés miatt pedig meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2023. június 13. 02:27
Az ilyen menekülőkre plusz büntetést kellene kiszabni mielőtt még általánossá válik a szökési kísérlet.
ZolieM
2023. június 13. 00:19
"Vérében volt a vezetés..." :)
SkyCopy
2023. június 12. 18:15
Tisztázzunk már valamit! Magyarországon nincs üldözés, nincs leszorítás, nincs lövöldözés gumira. Az van amit látsz, azaz követés. Nem vagy te jobb vagy ügyesebb mint a rendőrök. Ők is ha tehetnék elintéznének a dolgot, de ha leüti a visszapillantót, akkor azt bizony ő fogja triplán megfizetni, majd még kap egy eljárást is, bónuszban meg írhat egy 300 oldalas jelentést. Na ez a valóság!
need-info
2023. június 12. 17:49
Most komolyan ez nagyon gyenge a rendőröktől. Ennyi ideig követni és ennyi kocsival. Kicsit komikus. Úgy rárántottam volna a kormányt, hogy belebaszódik az árokba vagy egyszerűen falnak préseltem volna. Mit kell ennyit szerencsétlenkedni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!