Náci szimbólumot festettek egy magyar címeres falképre Kolozsváron

2023. április 26. 18:35

A többnyelvű helységnévtáblán már többször is megrongálták a magyar feliratot.

2023. április 26. 18:35
null

A HírTV szerint ismeretlen tettesek fekete festékkel a hitleri Németország címerére emlékeztető jelképet fújtak a magyar királyi dohánybolt egykori cégérére Még azt is ráírták, hogy 

„Románia”.

A tudósító szerint a Kolozsvár bejáratánál álló többnyelvű helységnévtáblán pedig többször is megrongálták a magyar feliratot.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Mandiner Archív

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alaric
2023. április 27. 09:41
A Thököly úton álló román nagykövetségi épületen nem látom a Vasgárda szimbólumát. Pedig egyszerű, mint az oláh néplélek: három vízszintes és három függőleges vonal (https://ro.wikipedia.org/wiki/Mi%C8%99carea_Legionar%C4%83#/media/Fi%C8%99ier:Guardiadehierro.svg)
formaegy
2023. április 27. 08:51
Egyre érthetőbb, hogy Ausztria és Hollandia miért nem szavazta meg a schengeni csatlakozást. Veszélyes vadállatokat kívül hagyni. Ennyi.
madar299
2023. április 27. 01:54
Ebül szerzett vagyon ebül is vész majd el , ezt tudják ők is , emiatt megy még mindíg a hiszti + Jönnek a választások , ki a legnagyobb Román , ezt kell bizonyítani. A Don-nál lett volna rá alkalom , onnét meg hazaszaladtatok anyuci szoknyája alá. Gyáva haszonleső népesség .
Hangillat
2023. április 26. 22:42
EU, álmok, ígéretek, Alkotmány, Beethoven Örömódája... demokratikusabb, polgárközelibb legyen, szilárd érték és érdekközösség, egy jogilag kötelező emberi jogi minimum.. elfújja a brüsszeli faló farszele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!