Megvan a kormánypárti kihívója az ellenzéki „kényszerkoalíciónak” Újbudán

2024. április 18. 18:49

Király Nóra a Fidesz-KDNP színeiben indul polgármesterjelöltként Újbudán a június 9-i önkormányzati választásokon.

2024. április 18. 18:49
null

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

A jelölt, aki indulásáról közleményben tájékoztatta csütörtökön az MTI-t, a legnagyobb videómegosztó csatornára feltöltött bemutatkozó filmjében emlékeztetett arra, hogy önkormányzati képviselőként 13 évig, míg alpolgármesterként 5 évig töltött be hivatalos pozíciót a XI. kerületben. Emellett az ország egyik legnagyobb családszervezetének, a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója és a Zöld Követ Egyesület elnöke.

Úgy fogalmazott, hogy igazi lokálpatriótaként ismeri a kerületben a megoldásra váró feladatokat. Újbudán „2019-ben megállt az élet, egy helyben topogunk” – hangsúlyozta, hozzátéve: 

a jelenlegi kényszerkoalíció „saját belső és a kormánnyal szembeni harcával van elfoglalva”. Úgy látja, hogy a jelenlegi vezetés részéről hiányzik a többi között a jövőkép, a lelkesedés és a szakértelem.

Király Nóra azt mondta, a politikai csatározások helyett együttműködést valósítana meg a kormánnyal. „Becsatornázunk minél több forrást, utánamegyünk a legutolsó fillérnek is” – ígérte. Hozzátette, olyan városvezetésben gondolkodik, amely folyamatosan lobbizik az újabb és újabb fejlesztésekért.

Fontosnak nevezte, hogy a kerület tisztább, rendezettebb és biztonságosabb legyen, hogy félelem nélkül végig lehessen sétálni a Móricz Zsigmond körtéren, a Bartók Béla úton és a Kelenföldi pályaudvaron. Arról is beszélt, hogy számára kiemelt terület a természetvédelem, a zöld környezet fejlesztése, a családok, közösségek támogatása, az idősek megbecsülése, valamint a civil szervezetekkel való együttműködés.

(MTI)

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­­g­ö­­s­ ­­l­á­­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­á­r­n­­­a­­­k­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Sulammit
2024. április 18. 20:31
Szavazzatok Nórára az 5 gyerekes édesanyára, aki nem mellesleg aktív crossfit sportoló. 2016-ban masters kategóriában súlyemelő magyar bajnokságot nyert. Ilyen emberek kellenek, nem a Hitlersimogató László Imre.
Dzsekvols
2024. április 18. 20:06
Nem értem: mé nem jó a jelenlegj vezetés?! Volt itt @rc-kiállítás például. Aztán a Mandala-parkot sem nevezték át Mengelére, pedig igény az lett volna rá - mármint ha annak tekintjük azt, hogy a polgármester úr egy interjúban annak nevezte. Aztán itt a Budafoki út eleje: az is egy sikersztori!!! Úgy alakították át a parkolókat, hogy a buszok alig férnek el egymás mellett, cserében a biciklisek - ha progresszívek, ha nem - életüket kockáztatják azon a kábé 500 méteren. Ahogy Farge felügyelő mondta: "szerettem Beaumont-t". Én meg szerettem dr. László Imrét és tehetséges kollégáit. Vagy várj...!
nyugalom
2024. április 18. 19:50
Hajrá! Vesszen laszló et es pedofil bandája!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!