„Azonnal megrendeltem az Ön könyvét és most sóhajtozva, könnyezve olvasom”

2024. április 10. 18:28

A nyártól nekiállok az új könyvem megírásához!

2024. április 10. 18:28
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

Nyitókép:  Képernyőfotó

„Ezt a bájos üzenetet kaptam ma, hadd osszam meg Veletek!

»Kedves Rita! Elnézést, hogy feltartom, de szeretném Önnel megosztani a hétvégén történteket. Fiam lánykái nálunk töltődtek fel a tavaszi szünetben. Fiam pénteken írt: 6-kor érkezünk, milyen könyvet kérsz a pesztrálásért?! Semmilyent, mert szívesen tettem. Fiam: Anya, hozzá akarsz butulni a társadalomhoz?! Ezek után azonnal megrendeltem az Ön könyvét és most sóhajtozva, könnyezve olvasom. Köszönjük, hogy van nekünk!
Erzsébet«

Hatalmas öröm számomra, hogy az Amire nincs bocsánat c. könyvem már lassan 3 éve jelent meg és még mindig rengeteg új olvasója van, sőt holnap Székesfehérváron lesz egy könyvbemutatóm is. Amúgy képzeljétek el, nagy tervek vannak a fejemben! A nyártól nekiállok az új könyvem megírásához! Egyelőre csak ennyit árulok el róla.”


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2024. április 29. 06:12
Jujj! Brühühü-brühühüüüü :DDDDD
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­k­ ­v­á­­­r­n­­­a­k­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
hinike2
2024. április 11. 20:28
nárcisztikus luvnya
KBA98
2024. április 11. 17:48
Csak a hülyék és elmerogyantak állnak veled szóba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!