Nagy Ervin a „kurva balfasz kis 30 éves demokráciánkról” ejtett pár szót (VIDEÓ)

2024. március 21. 07:19

A színész egészen belemelegedett, és a kulturális hanyatlásnál kötött ki.

2024. március 21. 07:19

Nyitókép: Youtube-videó

A Partizán Nagy Ervin-interjújának egyik 

nehezen követhető, de legalább impulzív jelenetében a színész a „balfasz kis demokráciánktól” egészen a kulturális hanyatlásig jut el fejtegetései közepette

– közben könnycseppek csillognak a szemeiben.

„Az, hogy ez a kurva balfasz kis 30 éves demokráciánk hogy tudta deformálni ezeket az emberi viszonyokat. Tulajdonképpen sírhatnékom van ezen mindig. Be tudom könnyezni, amikor...hogy a pékbe lehet ilyen messzi menni...pólusokba? Hogy voltunk mi ott a Régimódiban, vagy hogy voltunk a Hídemberben, vagy hogy lapogatták meg a hátam ezek a...Szarvas Jóska, hogy állt mellettem. 

Azt pusztulat megélni, ahogy a politika kettévág minket. Ez egy óriás, szerintem, kulturális hanyatlásnak a kezdete, pont ez, amikor így az emberek elválasztódnak egymástól 

és messzire kerülnek. Egyre inkább arra focizik a politika, hogy mi már ne tudjunk beszélgetni” – osztotta meg a gondolatait Nagy Ervin.

 

 

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­l­á­­n­y­­­o­­k­ ­­­v­á­r­­n­­a­­k­­ ­­­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
catalina11
2024. március 22. 10:12
Æðelflæd 2024. március 21. 07:41 • Szerkesztve "Egyre inkább arra focizik a politika, hogy mi már ne tudjunk beszélgetni" Mi tudunk. Igaz, még sose vetettem meg vagy szóltam le a balliberális barátaimat azért, hogy más a családi gyökerük, a szocializációjuk és részben a világnézetük. Talán nektek se kéne ezt tennetek a Fidesz-szavazókkal. Nagy spanod, Péterfy Gergely egyetlen udvarias kommentemre azonnal törölt és tiltott. A felesége ugyanúgy. Mindkettő hazugságot terjesztett egy posztjában, azt próbáltam volna barátságosan korrigálni." hát ez a híres libernyák tolerancia, ami valójában cenzúra és cancel cultur..
catalina11
2024. március 22. 07:04
bunko-jobbos 2024. március 21. 09:18 Azon röhögök, hogy sokat olvasok mostanában az orosz helyzetről. Mármint az 1914 előtti helyzetről. És kísértetiesen hasonlókat látok a világban és idehaza is. Konkrétan az egész értelmiség lázadt, hogy nem lehet elviselni a cári elnyomást. Utána meg 10-20 évvel az összeset kivégezték, rabságba vetetették, de aki "szabad" maradt, az is elképesztő nyomorban élt. :-)))))))))) Ezek tényleg ezt hiszik, hogy sokkal jobban lehet csinálni, mint Orbánék teszik. Legalábbis az átlagnak. Ervinkének lehet hogy személyesen jobb lenne. Mittudomén, buzi vagy pedo vagy csak komprádor, mindegy is. De én az átlagról beszélek, nem egyesekről. Ők beszopnák rendesen." azt is a zsidók csinálták, meg ezt is, és mindig megtalálják hozzá a hasznosidiótákat....most a buzikat, "művészeket" politikusokat, stb. stb.
Nimril
2024. március 21. 22:02
Hja, mégiscsak jobb volt az automataváltós Mustangban.... Apád faszát, Ervin!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!